Enya73
21:49, 23 lip 2013

Kochani, dziękuję za miłe wpisy
Miałam dziś gościa nieogrodowiskowego, ale też kochającego ogrody i podglądającego anonimowo
Dostałam w prezencie śliczny fartuszek, prawie jak look like cookie
W takim to przygotowywanie posiłków, to czysta przyjemność
. Dziękuję Haniu
Spędziłam miłe popołudnie w ogrodzie
Jak to miło, że w końcu mogę usiąść i rozkoszować się ogrodem w miłym towarzystwie, zamiast obrabiać działkę na okrągło.
Ci co są w trakcie zakładania ogrodu, nie traćcie nadziei, wasze wysiłki już niedługo zaowocują pięknym ogrodem i też będziecie mogli cieszyć się z efektów Waszej pracy, popijając kawkę w ogrodzie
P.s.Widzę, że mój problem z powiadomieniami został rozwiązany
Uff, bo już się wystraszyłam, że nie odnajdę niektórych świeżych wątków, które odwiedzałam
Pozdrawiam serdecznie i odmeldowuję się do innych, bardziej przyziemnych spraw
Buziam

Spędziłam miłe popołudnie w ogrodzie

Ci co są w trakcie zakładania ogrodu, nie traćcie nadziei, wasze wysiłki już niedługo zaowocują pięknym ogrodem i też będziecie mogli cieszyć się z efektów Waszej pracy, popijając kawkę w ogrodzie

P.s.Widzę, że mój problem z powiadomieniami został rozwiązany

Pozdrawiam serdecznie i odmeldowuję się do innych, bardziej przyziemnych spraw

Buziam