Ja codziennie podlewam wodą a baniaków umieszczonych w ziemi.mam takie 3 sztuki po 1000L każda.Teraz upały zapowiadją, ciekaw ekiedy mi wody darmowej braknie. Marzeniem byłoby w dzień słońce w nocy deszczyk
Wiesz Aniu, juz wiem czemu Magnolia mi tyle traw zaprojektowała: w pierwszym emailu napisałam jej że ma to byc ogród dla leniwych, a jak trawy nic nie chcę prócz papu raz w roku i przygolenia raz w roku to Magnolia tym tropem poszła że dla takiej "zielonej rukoli" jak ja to w sam raz będą , hihihihihihi
A wiesz, że nie wiem>... ale chyba nie.. łasuch ze mnie, więc na pewno bym zauwazyła
Irenko, Pavlova czy deser ogrodowy? ... żartuję, u mnie jeszcze rarytasków nie ma, z Twojego ogrodu zawsze wychodzę nasycona ogromem kwiatów, ilości i różnorodności!.. Może kiedyś uda mi się zobaczyć te cukiereczki na żywo
faktycznie! biała zaraza mnie opanowała
bo ja taka "blada twarz" jestem.. do bezy mi jeszcze trochę kg brakuje, ale patrząc w lustro czasami myślę, że nie muszę się zbytnio wysilać
Z bólem przyznaję, że nie sposób się oprzeć jej urokowi... jest tak pyszna.. i biała!
Dla Ciebie fszystko ... pokażę Ci moją nową rabatę z runianką, nawet zakładać się nie muszę, że za gęsto posadziłam...
Buziam
Tak samo sobie tłumaczę. A że dzisiaj na youtube wszystkie filmy "how to prune hydrangeas" obejrzłam i wersje " Hortensien schneiden" to jestem mądra hortensjowo i głowę mam wielką jak incrediball. Polecam filmiki. Żadnych błędów nie popełniłam przy cięciu ....więc dostana podpory... kiedyś sobie sama zmutuję limlajtkę z incrediballl..... Na razie kombinuję jakie sobie jeszcze hortensje i gdzie posadzić....
Nie wiem jak wy ale ja sobie muszę zawsze filmy pooglądać,.....
Albo mnie sklep internetowy nabił w butelkę......
....albo mają za mokro.....
.....albo źle przycięłam.....wątpię bo limki i magical moonlight sztywne jak tyczki bambusowe!!! Ale im wybaczam bo głowy mają wielkie, więc w przyszłym roku dostaną podpory. Incrediball na stronach angielskojęzycznych to zmodyfikowana odmiana anabell...ale być możne mutacja nie do końca udana.....