Życie w wiejskim ogrodzie
17:41, 08 kwi 2018
Hmm ... będę musiał wziąć to pod uwagę przy kolejnej porcji zdjęć

Ewuniu kolory obowiązkowe wiosną, nie mogę się ograniczyć do paru, mam wszystkie.
Z tym czasem z każdym następnym sezonem jest coraz gorzej, chodzę zazwyczaj spać grubo po północy, wstaję wcześnie a i tak wszędzie zaległości.
Twoje narcyzy już pewnie w ogrodzie, moje w gruncie powoli zaczynają kwitnąć.
Owszem, zimy praktycznie nie było, większość roślin ładnie przezimowało. Zobaczymy jak będzie z trawami, widzę że stipa padła a co do reszty wkrótce się dowiem

Asiu dziękuję ale to dopiero przedsmak wiosny

Podziękował za miłe słowa

Plany jak zawsze remontowe, nowy taras który jest już rozkopany i od maja przychodzi ekipa do dachu na garażu. W ogrodzie nie planuję większych zmian, będę dbał o to co już posiadam.
Donic jest całe mnóstwo, stoją wszędzie gdzie okiem nie spojrzeć. Ten rok w ogrodzie ma być bardzo kolorowy, wracam do korzeni

Ewciu miałem podobny dylemat przy składaniu zamówienia na biżuterię ogrodową, udało mi się wybrać 6 motywów które obecnie zdobią mój ogród. Tobie też się uda, spróbuj na spokojnie coś dla siebie wybrać.
Amelciu wszystko świeżutkie z tego sezonu, u mnie starych kotletów się nie odgrzewa.
Radku większość donic w moim ogrodzie to ceramika. Jest również tworzywo sztuczne które zazwyczaj pojawia się na wiosnę w przypadku nasadzeń tulipanowych, praktyczne rozwiązanie dla mojego kręgosłupa.
Dodatków w ogrodzie jest faktycznie sporo, zmieniają się z porami roku, zazwyczaj są mobilne, nic w tym samym miejscu dłużej nie zagrzeje miejsca.
W różnych miejscach można znaleźć takie rzeczy, często zamawiam przez internet, kupujęna giełdzie kwiatowej i w sklepach stacjonarnych z działami dom i ogród.
Kamila, Joanna, Agata, Ewa, Justynka