Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:54, 26 cze 2013

Do góry
Anita – masz rację trzeba się najeździć za roslinami o kasce to już nie wspomnę.

Magdziam – rozsiądź się wygodnie. „Powoli” tak to idealnie trafione słowo w naszym przypadku. A konsekwencja to jedno a moich imion hihihihihi
Varelka –sporo płaciłaś u kapiasa wczoraj dzwoniłam to za 48zł. ma być około 30cm.

Gabrysiu-lecę zaraz zerknąć

Robert - warzywnik na razie jest tylko funkcjonalny a do ładnego mu daleko. Madzia70 ma cudny ale ja mam na razie inne priorytety więc za jakieś dwa lata postaram się go doprowadzić do ładnego.

Slawko – czekałam na ten wpis. Lecę na bloga.

RUDA – piękna kobietko – jutro się postaram fotki zrobić tej lawendy ale ona malutka więc ciężko uznać.
Ogród Tosi 20:37, 26 cze 2013

Do góry
atena35 napisał(a)

Będzie obwódka - bukszpany kupione. Szefowa podpowiedziała, że podpórek nie trzeba - ja te, które są narazie zostawię.
Nożyce zakupione, trzeba będzie zacząć ciąć bukszpany Boooję się

Ja też się boję nożyce też mam , tylko bukszpanów jeszcze nie mam hihihihihihihihi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:23, 26 cze 2013

Do góry
Czesc Malkul, pokaz ta lawende szerokolistna. I masz przepiekny taras
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:15, 25 cze 2013

Do góry
Malkul, wpadłem z rewizytą. Przewertowałem obrazki i trochę poczytałem. Warzywnik jest super. Ostatni zakup cisów bardzo udany. Ja na jesień będę potrzebował większą ilość. Będę do Ciebie zaglądał. Pzdr.
Ogród - Azyl Amatora 22:12, 25 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Robert musze przynzać że twoje pomidorki w donicy mnie zaskoczyły.Ja tewż mam koktajlowe i część w trumienkach a część ok 10sztuk w donicach i moe wygladają marnie w porównaniu do twoich.
A sałata dębolistna naprawdę fajna sprawa, smaczna jest , zajdamy się też.

Moje może za dobrą ziemię dostały, że tak wybujały Dziękuję za odwiedziny.
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:51, 25 cze 2013

Do góry
Julita, ze Cie sciska nie dziwie sie wcale, tez by mnie sciskalo, w zeszlym roku nie bylam i tez mialam dolkoscisk

Bozenko, powiem Ci, ze to jest niebywale, ze forum skupia tyle pozytywnych osob i jest tu tak... rodzinnie

Ula, dziekuje za mile slowa. Nicka za zadne skarby nie zmienie Mowy nie ma

Magda,

Ela, jak ja Cie spotkam to Ty juz fiesz co

Madzen, siostrzyczko, myslalam, ze wet my pants jak Was zobaczylam Koniec siwata co sie nawyprawialo. Ludzie zupelnie sobie obcy w sumie, a tu szalenstwo, wspolnota dusz. Amorrrrrre

Aneta, dala do pieca z ta dostojnoscia Jestes super babeczka, juz pomijam trud wychowawczy, ale ten Twoj luz - uwielbiam Ciem. Zaraz (hehehe) dam cynka na priv Wejscie smoka??? Bez jaj

Martuska, Danusia mi na chwile zdjela Jestes sliczna i pieknie Ci w tych blekitach i niebieskosciach I kurcze czemu nie bylo szans na pogadanie I przepraszam, ze sie darlam, ale juz taki wrzaskun ze mnie

Malkul, ja tez lubie ogniste, nie wiem co jest, ale rude mnie przyciaga
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:27, 25 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Syla siedzi i nogami przebiera w oczekiwanu zimy, by już korzystać z ogrodu.Pewnie lista nasadzeń też gotowa

nieeeee tylko nie zima .... jeszcze mnie lato nie zdążyło znudzić ale już wrzę na samą myśl .... oby zdążyć z wykończeniem
Jutro o ile pogoda dopisze wykopki .... czyli roślinki co niektóre uciekają do moich serdecznych koleżanek i robię sobie porządeczki na rabatach .... buziaki Malkulku
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:22, 25 cze 2013

Do góry
Syla siedzi i nogami przebiera w oczekiwanu zimy, by już korzystać z ogrodu.Pewnie lista nasadzeń też gotowa
Ogród - Azyl Amatora 20:20, 25 cze 2013

Do góry
Robert musze przynzać że twoje pomidorki w donicy mnie zaskoczyły.Ja tewż mam koktajlowe i część w trumienkach a część ok 10sztuk w donicach i moe wygladają marnie w porównaniu do twoich.
A sałata dębolistna naprawdę fajna sprawa, smaczna jest , zajdamy się też.
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:17, 25 cze 2013

Do góry
Ło Matko Anula ja tez bym musiała już pod kosiarkę. Twoje szklarniowe cudeczka mnie zaskoczyły!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:15, 25 cze 2013

Do góry
Wszystkie dziewczynki takie piękne , zgrabne, modne aż miło popatrzeć na te Wasze fotki ze spotkania.O ogrodach nie wpsomnę.Danusi ogród powala na kolana Marzenko jaka Ty piękne kolorowa jesteś
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:50, 25 cze 2013

Do góry
Witaj Malkul, trafilam dzisiaj na Twój wątek. Tworzysz powoli i konsekwentnie piękny ogród, no a taras wyszedł Wam cudo, też lubię drewniane elementy w ogrodzie i domu.Akurat czytam, że szukasz varelki ja ostatnio kupiłam swoją, średnica ok 15 cm za 45 zl w szkółce Pudełko w Pisarzowicach. Nie jest duża, ale cena chyba w miarę, widzialam też ciut większe w Limbie w Żorach za ponad 100 zł. Będę podglądać, pozdrawiam serdecznie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 13:31, 25 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Anita pięknie u ciebie, spore to masz kochana

To tylko złudzenie optyczne, działka ma tylko 1250 m 2.

Zachęciłaś mnie do robienia sadzonek, tylko muszę się zastanowić, gdzie je trzymać
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:02, 25 cze 2013

Do góry
Anetko-Kapias ma drogo wszystko lub prawie wszystko.
Anitko- nie wiem jeszcze po ile stoja wiem że są drogie. a ja mając cały ogród do zrobienia zawsze szukam najlepszej ceny
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:47, 25 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Dziewczyny - szukam namiaru na Pinus mugo 'Varella w dobrej cenie
Ktoś pomoże?

Na stronce Związku Szkółkarzy znalazłam, że Kapias jest producentem, ale ceny???? Trzebaby zadzwonić
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:41, 25 cze 2013

Do góry
Dziewczyny - szukam namiaru na Pinus mugo 'Varella w dobrej cenie
Ktoś pomoże?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:39, 25 cze 2013

Do góry
aneta a ty gdzie kupujesz rosliny do siebie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:38, 25 cze 2013

Do góry
poszło na priv
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:37, 25 cze 2013

Do góry
malkul napisał(a)
YUPI - namierzyłam tanio kolejne roslinki. Muszę podjechać po chiony kanadyjnskie w najbliższych dniach YUPI.
Krok za kroczkiem

gdzie? potrzebuję 10szt
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:36, 25 cze 2013

Do góry
Anita pięknie u ciebie, spore to masz kochana
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies