Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

jotka 20:44, 25 cze 2013

bociek napisał(a)
O matulu co tu sie wyrabia . Jak ja teraz to ogarne wszystko. Dajcie chwile oddech zlapac Nie no koniec siwata. Chyba juz nigdy nie bede taka sama

Nie zmieniaj się - mam na myśli usposobienie

Też jestem Tobą zauroczona I jakbym Cię znała ... Możesz Ty VIP
Ale jeśli nie w potocznym znaczeniu tego skrótu, to na pewno: Very Intersting Ptak
JulkAd 20:46, 25 cze 2013

AniaDS napisał(a)
Bociuś, aleś Ty laska
Faktycznie, Twoje włosy tak jakby moje

I dlatego wiedziałam , żeś Ty Bociusia Wiewiórką jest
Tess 20:49, 25 cze 2013

Wiesz, że ja od czasu jak Boćka rudego zobaczyłam, oczyma wyobraźni widzę wszystkie nasze poczciwe klekotki w aureoli rudych włosów? Naprawdę, nie potrafię sobie wyobrazić boćków bez rudej czuprynki
bociek 20:51, 25 cze 2013

Julita, ze Cie sciska nie dziwie sie wcale, tez by mnie sciskalo, w zeszlym roku nie bylam i tez mialam dolkoscisk

Bozenko, powiem Ci, ze to jest niebywale, ze forum skupia tyle pozytywnych osob i jest tu tak... rodzinnie

Ula, dziekuje za mile slowa. Nicka za zadne skarby nie zmienie Mowy nie ma

Magda,

Ela, jak ja Cie spotkam to Ty juz fiesz co

Madzen, siostrzyczko, myslalam, ze wet my pants jak Was zobaczylam Koniec siwata co sie nawyprawialo. Ludzie zupelnie sobie obcy w sumie, a tu szalenstwo, wspolnota dusz. Amorrrrrre

Aneta, dala do pieca z ta dostojnoscia Jestes super babeczka, juz pomijam trud wychowawczy, ale ten Twoj luz - uwielbiam Ciem. Zaraz (hehehe) dam cynka na priv Wejscie smoka??? Bez jaj

Martuska, Danusia mi na chwile zdjela Jestes sliczna i pieknie Ci w tych blekitach i niebieskosciach I kurcze czemu nie bylo szans na pogadanie I przepraszam, ze sie darlam, ale juz taki wrzaskun ze mnie

Malkul, ja tez lubie ogniste, nie wiem co jest, ale rude mnie przyciaga
monitka 20:53, 25 cze 2013

Bociek piszą żeś ty filmowa. Pamiętasz jak ci kiedyś po spotkaniu napisałam że jedną taką aktorkę mi przypominasz? Pierwsza się na tobie poznałam Hehe

A tak naprawdę to miło było popatrzeć na fotki i te Wasze cudowne roześmiane twarze
Bociek rządzi! piórami, koszulką i czytam że energią Może kiedyś bedzie mi dane doświadczyć tego osobiście

No i wetnę się tak roślinnie jeszcze. Skłamałam nieco w temacie róż...otóż Heritage ma kolce ale naprawdę malutko za to Pomponella jest bezkolcowa
ewa004 21:00, 25 cze 2013

OOO odnalazła się powsinoga

Nigdy ale to nigdy nie zmieniaj koloru włosów ,bądź zawsze RUDA plisss
Jak się przefarbujesz to obiecuję przestanę koffać
bociek 21:01, 25 cze 2013

Bogda, rob sie na rudo, dobrze Ci bedzie

Malgosiu, bardzo mi bylo poznac Ciebie i Twoja Mame, jest wspaniala To cudowne, ze chciala przyjechac i zobaczyc co to za ekipa tak zaabsorbowala corke. Widac miedzy Wami duza czulosc. To piekne I koniecznie musze nadrobic i zajrzec do Ciebie, bo jeszcze nie mialam okazji, ale tak trudno okielznac forum. Nawet Sebek nie daje rady, a kiedys czytal i pisal wszedzie

Borbetko, bardzo mi milo, ze zajrzalas, dziekuje za cieple slowa i zapraszam czesciej. Obiecuje wkrotce Cie odwiedzic, choc przyznam, ze nie wiem ile czasu zajmie to wkrotce

Magnolia, pomysl wart rozwazenia To ja dziekuje Kwiatuszku i czekam na Twoj watek

Gabrysiu, sama jestem zaskoczona, ze az tak swiece

Tessi, moze gdzies sie otarlysmy o siebie w markecie...Ja rzadko bywam w Warszawie, srednio mi po drodze

Martusia, nie gryz sie w jezyk bo to boli. Chyba Cie przytloczylam Przepraszam Siur, ze zdejme okularki Kiedys I niech Ci wreszcie oddadza internet Rozo z Jerycha

Kasia, a ja Ciebie nie i gdzie tu sprawiedliwosc???
Konstancja30 21:13, 25 cze 2013

bociek napisał(a)

Izka, normarnie noermarnie slow mi brak. Kofam milosciom pierwszom i prawdziwom i nie fiem czy Ciebie bardziej czy Ciebie i Adamo po rowno I co zrobic z tom milosciom

pielęgnować ))))))))) ...

i ... kcem więcej !!!
bociek 21:17, 25 cze 2013

Anek, ja Ci powiem, ze to skandaliczny skandal, ze Ciebie nie bylo. No i z czego tu siem smiac ja nie rozumiem Jakbys wybrykow natury w zyciu nie widziala

Irenko, dzieki, ze bylas moim przewodnikiem i sie mna zaoopiekowalas Jestes boska, cudownie ciepla, opiekuncza, a przy tym niezwykle wesola i masz taka niesamowita radosc zycia w oczach, ktora zarazasz w sekunde

Kasiu, dzieki serdeczne. Pozdrawiam Cie goraco

Julita, zatkalo mnie deczko

Ewelinko, odbuziam

Iza, watek przypominajacy dla Magnolii to dobra mysl, jak sie bedzie za dlugo kokosic to zalozymy. Moze Danusia nas nie pogoni

Anitko, ja rowniez buziam i tuliskam

Ela, masz wasy??? Widzialam Twoje zdjecie i wasow tam nie bylo Ogolilas???

Madzen, no wez, daj spokoj z fan clubem bo siem zamkne w sobie :/
bociek 21:22, 25 cze 2013

Bozenko, ekstra z Ciebie babeczka. Fajnie, ze sie poznalysmy. Emanujesz taka pozytywna energia. Dzieki, ze w tej galopadzie jeszcze mnie wysciskalas na do widzenia Bylo mi niesamowicie milo, bo juz przeciez odjezdzalyscie, a Ty jeszcze sie wrocilas

Ania, jaka laska, daj zyc

Sluchajcie, jestescie wszyscy Kochani, tyle komplementow a ja nawet nie umiem odpowiedziec. Jestem zaskoczona taka iloscia ciepla i serdecznosci.

Wszystkim Wam bardzo, bardzo, bardzo serdecznie dziekuje za te cieple slowa

I wracamy do roslinek