Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

eliza3 16:39, 25 cze 2013

Aniu pozdrawiam, troszkę poczytałam, troszkę obejrzałam, ale zdjęcia trzech uroczych kobitek mi nie umknęło
Nawet się dowiedziałam jak się nazywa moja roślinka ze skalniaczka
JulkAd 18:13, 25 cze 2013

Aniu Ty się nie przejmuj naszymi wątkami....nam dajesz mnóstwo radochy tym, że potrafisz nas rozweselić, doradzić i kusisz pięknymi rabatami swojego ogrodu...buziam Aniu
Mala_Mi 19:28, 25 cze 2013

Julka - tofam Cię

Ela - widzę, że tobie też delosperma zimuje.... moja zimuje, ale musi mieć sucho, ta zima była dla mojej za długa

Gosia - do śliczności mi daleko, ale pyskata to jestem ... niestety

Marlena - bo to są tak jak Ty - Podlasianki, wiec muszą wyglądać.. no z wyjątkiem tej prawej... ale ...to wyjątek

Monika - tam jest taki grajdoł, że aż strach.. muszę uporządkować nasadzenia, ale ciągle czasu brak.... ale lepszy grajdoł niż nic Chociaż bujnie i kolorowo.....

Evchen - ja też mam za mało miejsca na chciejstwa.... niestety katalpa to dość rozłożyste drzewo ..... znajdziesz coś innego równie ładnego, a może bardziej ładne.. dziś mnie M pyta co sadzimy zamiast akacji... niestety pomysłu mi brak.... czekam co mi się nawinie w szkółce....

Aniu MOnte - dobrze rozszyfrowałaś nas.. ale nasadza nas osobiście Wzytkie trzy

Magda - synowa jest prawie synowa ale ulubiona synowa...chociaż jest tylko prawie A z jeżówek będziesz zadowolona.... to bardzo wdzięczne kwiaty.... i długo kwitną ....

Ewuś - a gdzie patent na młodość??

Kondzio -
Dla mnie ważne że jesteś i za to cię kofam hi hi hi

Kondzio - no jak Cię nie kochać ?????

Ewa agent 004 - ależ komplemenciara z Ciebie.... to tylko foto dobre

Karolina - trytomy posadziłam w 2011 roku kupione od kobiety na ryneczku... to w sierpniu 2011, tak wyglądały .... a w tle moja delosperma....

Mala_Mi 19:33, 25 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Mamę poznałam , synową też ale Ciebie nie , coś zmieniłas ale co?? Fryzurę?Pozdrówka dla trzech misss-piekności.

Wpadłam pod kosiarkę i ucięło mi włosy już zupełnie na krótko

malkul 20:17, 25 cze 2013

Ło Matko Anula ja tez bym musiała już pod kosiarkę. Twoje szklarniowe cudeczka mnie zaskoczyły!
ewa004 20:33, 25 cze 2013

Aniu prawdę godom
Madzenka 21:10, 25 cze 2013

Kondzio napisał(a)
Aniu nie musisz być na bieżąco na Wątkach ważne że jesteś piszesz pokazujesz zdjęcia opowiadasz co nowego u ciebie w ogrodzie a to że nie dajesz rady tak samo jak my wszyscy hi hi hi Dla mnie ważne że jesteś i za to cię kofam hi hi hi

Aniu przyłączam się do Kondzia. Wystraczy, że jesteś u siebie... Wiesz jak mi Ciebie brakowało w weekend??
Buziaczki!!!
reni 21:17, 25 cze 2013

Aniu ale mam zaległości... nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać ale pooglądałam pismo obrazkowe... fotka z bagażnikiem superowa nie jeden facet nie pogardziłby taką zawartością..
U mnie leje okrutnie..pozdrawiam
hanka_andrus 21:24, 25 cze 2013

Aniu,pokaż swą ogórkowa dżunglę!
Mala_Mi 21:56, 25 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Aniu,pokaż swą ogórkowa dżunglę!

Dżungla to jedno, ale jak zbieram ogórki to drugie. Wygląda to jak zabawa z młodości... kto dalej odstawi butelkę piwa... w rękach można mieć tylko butelki...... oczywiście zabawa parami, lekka , zwinna i długa partnerka była zawsze mile widziana
Ja zamiast piwa mam ogórki w garści
Udało sie wiadro urwać..... i zniszczyć plon na 100 wiader
Ale sie rozpasały dranie... niereformowalne... werbenek cześć miałam w szklarni musiałam wynieść bo nawet je zaatakowały... przejścia juz nie ma.. jestem załamana ... 2 metry szerokiego buszu.. nie do przejscia i zdobycia

Za to werbenka mi już kwitnie.. posiana z nasionek do Danusi... hurra