Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 20:23, 25 cze 2013

aga_k napisał(a)
A ja widzę, że trampolina już przeniesiona

dasz wiarę przeniesiona i ledwo się mieści tam gdzie jest obecnie ... normalnie za mały ogród
Syla 20:27, 25 cze 2013

malkul napisał(a)
Syla siedzi i nogami przebiera w oczekiwanu zimy, by już korzystać z ogrodu.Pewnie lista nasadzeń też gotowa

nieeeee tylko nie zima .... jeszcze mnie lato nie zdążyło znudzić ale już wrzę na samą myśl .... oby zdążyć z wykończeniem
Jutro o ile pogoda dopisze wykopki .... czyli roślinki co niektóre uciekają do moich serdecznych koleżanek i robię sobie porządeczki na rabatach .... buziaki Malkulku
aga_k 20:27, 25 cze 2013

Syla napisał(a)

dasz wiarę przeniesiona i ledwo się mieści tam gdzie jest obecnie ... normalnie za mały ogród

Koniecznie trzeba powiększyć Coś wymyślimy, najwyżej jakiegoś sąsiada wyeksmitujemy
Syla 20:30, 25 cze 2013

aga_k napisał(a)

Koniecznie trzeba powiększyć Coś wymyślimy, najwyżej jakiegoś sąsiada wyeksmitujemy

i dobrze wiemy kogo hehehehehe ...
Loosiuu 21:11, 25 cze 2013

Syla ale Ci anabelki wysokie wyrosły Klony nawoziłaś jakoś, bo takie gęściutkie się zrobiły? Te ogrody zimowe jak dostaną okna jeszcze to będzie bajka!!!
Domi 21:17, 25 cze 2013

Syla napisał(a)

W encyklopedii obok hasła "żurawka" powinno być zdjęcie Twoich żurawek. Masz piękne żurawkowe potfory. Pozdrawiam
Gabrysia_ 21:24, 25 cze 2013

Sylwia...to ja siadam na huśtawkę
...nasza trampolina też ciągle zmienia miejsce,tzn.ja ją ciągle przestawiam
Żurawki cudne i duże!
...jak się zwią? i gdzie rośną?
Matka 21:29, 25 cze 2013

Zgłaszam się na ochotnika do mycia tych okiensobie będę miałą bliżej żeby się ogrodem zachwycać
Syla 21:30, 25 cze 2013

Domi napisał(a)

W encyklopedii obok hasła "żurawka" powinno być zdjęcie Twoich żurawek. Masz piękne żurawkowe potfory. Pozdrawiam

Ale to jest zdjęcie jeszcze przed planowanymi pracami .... Właśnie sobie podzieliłam i będę dosadzać bo w tym miejscu grasuje/ją nornice i troszkę mi je podgryzły .... No i te thujki po zimie są jakieś niemrawe .... choć przyrosty były ... chyba lekko podmrożone ... muszę poskubać bardzo dziękuję za miłe słowa
Syla 21:37, 25 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia...to ja siadam na huśtawkę
...nasza trampolina też ciągle zmienia miejsce,tzn.ja ją ciągle przestawiam
Żurawki cudne i duże!
...jak się zwią? i gdzie rośną?

Posadzone są dwie odmiany .... te z większymi liśćmi patrz od lewej to Beaujolais te z mniejszymi listkami na prawo patrz to Encore Rosną na słońcu ... mało cienia mają dlatego w suche dni mus podlewać ... Teraz nie muszę bo leje

Normalnie mi miejsca brak na Kuby zabawki .... no ale nie mogę mu tego zrobić .... trampolinka fajnie , że można przemieścić ... gorzej z basenem , który musi być wkopany ze względu na spadek terenu .... nie wspomnę o zjeżdżalni