nieeeee tylko nie zima .... jeszcze mnie lato nie zdążyło znudzić ale już wrzę na samą myśl .... oby zdążyć z wykończeniem
Jutro o ile pogoda dopisze wykopki .... czyli roślinki co niektóre uciekają do moich serdecznych koleżanek i robię sobie porządeczki na rabatach .... buziaki Malkulku
Syla ale Ci anabelki wysokie wyrosły Klony nawoziłaś jakoś, bo takie gęściutkie się zrobiły? Te ogrody zimowe jak dostaną okna jeszcze to będzie bajka!!!
Sylwia...to ja siadam na huśtawkę
...nasza trampolina też ciągle zmienia miejsce,tzn.ja ją ciągle przestawiam
Żurawki cudne i duże!
...jak się zwią? i gdzie rośną?
Ale to jest zdjęcie jeszcze przed planowanymi pracami .... Właśnie sobie podzieliłam i będę dosadzać bo w tym miejscu grasuje/ją nornice i troszkę mi je podgryzły .... No i te thujki po zimie są jakieś niemrawe .... choć przyrosty były ... chyba lekko podmrożone ... muszę poskubać bardzo dziękuję za miłe słowa
Posadzone są dwie odmiany .... te z większymi liśćmi patrz od lewej to Beaujolais te z mniejszymi listkami na prawo patrz to Encore Rosną na słońcu ... mało cienia mają dlatego w suche dni mus podlewać ... Teraz nie muszę bo leje
Normalnie mi miejsca brak na Kuby zabawki .... no ale nie mogę mu tego zrobić .... trampolinka fajnie , że można przemieścić ... gorzej z basenem , który musi być wkopany ze względu na spadek terenu .... nie wspomnę o zjeżdżalni