Martuś pewnie że błagam o twoją lawendę. przyjme z otwartymi ramionami a koszty przesyłki pokrywam
Joasiu- teraz że są ? kruca fix jak tak o trza pędzić!
Czosnki w pełni, roje pszczół przylatuje po kilka na główce siedzi. na razie mam wszytskie na kupie ale docelowo to się zmieni jak juz trafia na rabaty.
Wszystko juz piękie wsadzone w moim przedszkolu.
Narazie u mnie wszytsko na kupie, bo wszystko czeka na rabaty.Ale juz rośnie i zawsze to oko sie nacieszy.
Magnolio, Marzenko, Stychaz – jednak będzie ta kostka granitowa. Znów musze czekać aż mąż się nade mną zlituje i mi to zrobi. Byłam patrzeć u Gabisi i faktycznie fajnie to reguluje całość, nadaje kształt, trzyma w ryzach.
U Finki też czytałam i ściągę przy okazji w word sobie zrobiłam.
Mój M. Zdiagnozował co dolega moim borówką i niestety okazało się, że to mamusia zrobiła im krzywdę.
Kosiła podkaszarką i uszkodziła lekko korę na łodydze a te bidulki tak odchorowały. Ps. Mamusia to ja
A my się zastanawialiśmy też nad tymi płytami czy przy wejściu do domu nie położyć...ostatecznie na kostce stanęło... ale nie do końca jestem pewna czy dobrze zrobiliśmy..no cóż...życie
Mnie też zaskoczyła...ale negatywnie...
posadziłam w zeszlym roku 6 szt w dwóch rzędach...i zakwitła tylko jedna.
Ale poczekam, dam jej szansę za rok...obym nie musiał 5 czekać
Ewuś, jesteś kochana Ja kwiczę bezustabbie od około tygodnia, to jest od czasu, gdy tę kompozycję w linku wrzuciła u siebie Malkul.
Mam ją w ulubionych, na kompie w pracy, i od kilku dni wgapiam się w nią nieustannie.
Jest cudna. Jest przecudna. Powiem Ci na uszko, że jeśli będę musiała przesadzić citronelki, to wcale ich nie zamienię na inne jasnozielone. Pójdę w odcienie zieleni i strukturę.
Nie dostaniesz kfiatka, tylko same ...pąki
Jukka mnie zaskoczyła w tym roku. Siedziała sobie w ciemnym kątku, ani myśląc kwitnąć. Tak pewnie z pięć lat. I kiedy już straciłam jakąkolwiek nadzieję - suprise! (i to jaka)
Nie śpisz? Czekaj te trzy lata, ale też ją na wszelki wypadek podciągnij do góry.
A link, który mi podrzuciłaś, mam już. Od Malkul ściągnęłam. Cudny ogród.