Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Megi 14:56, 17 cze 2013

malkul napisał(a)
MArzenko jakbyś namierzyła gdzieś tą lepszą lawendę daj prosze znać bo też musze kupić, ja też poszukam i jak co to napiszę

A która, to ta lepsza ? ja po listkach u siebie widzę, że też mam różne, ale niestety nie wiem, która - jaka, więc każda podpowiedź się przyda.
magnolia 14:59, 17 cze 2013

Kokoszko w Obi, w Auchanie napewno jest ta lawenda- mam ja z Auchan- na bank to ta. I do tego tania- 6cio- pak po 17 czy 18 zł. Mała ale pędzi jak oszalała. Jeśli już nie ma, spytaj, może dowiozą, a jak nie to opłaca się poczekać do następnego kwietnia.

Mogę tez Ci rozmnożyć, bo super się udają sadzonki
magnolia 15:08, 17 cze 2013

Megi napisał(a)

A która, to ta lepsza ? ja po listkach u siebie widzę, że też mam różne, ale niestety nie wiem, która - jaka, więc każda podpowiedź się przyda.

lepsza ta co później kwitnie, teraz jeszcze zielone ma pąki, ciut większe listki- lepsza, bo zimą tez piękna
u mnie wyglądała zimą tak:

Joaska 15:19, 17 cze 2013

magnolia napisał(a)
Kokoszko w Obi, w Auchanie napewno jest ta lawenda- mam ja z Auchan- na bank to ta. I do tego tania- 6cio- pak po 17 czy 18 zł. Mała ale pędzi jak oszalała. Jeśli już nie ma, spytaj, może dowiozą, a jak nie to opłaca się poczekać do następnego kwietnia.

Mogę tez Ci rozmnożyć, bo super się udają sadzonki

Iza pisała że w obi są 6-paki po 10 zł myśle że w całej polsce są takie promocje
malkul 15:23, 17 cze 2013

Martuś pewnie że błagam o twoją lawendę. przyjme z otwartymi ramionami a koszty przesyłki pokrywam
Joasiu- teraz że są ? kruca fix jak tak o trza pędzić!
Joaska 15:42, 17 cze 2013

malkul napisał(a)
Martuś pewnie że błagam o twoją lawendę. przyjme z otwartymi ramionami a koszty przesyłki pokrywam
Joasiu- teraz że są ? kruca fix jak tak o trza pędzić!

No takie info z dzisiaj mam Przynajmniej w naszym Kielcekim Obi som albo były bo nie wiem czy Iza vel Konstancja nie wykupiła
JulkAd 16:36, 17 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Taaa, cieszę się, że nie tylko moja taka . Do ogrodu na siłę muszę wręcz ciągnąć aby łaskawie zerwała czereśnie, truskawkę czy inne dobrodziejstwa...najlepiej na talerzyku pod nos podstawić to wtedy spałaszuje....

a mało tego, później jeszcze posprzątaj, bo do kuchni daleko, a jak proszę to jest zaraz (które to trwałoby ze dwa dni, gdybym nie zrzędziła w kółko...oj czekam kiedy to moje Dziewczę zacznie ludzkim głosem gadać..... jak to Madżen mówi
gierczusia 16:38, 17 cze 2013

Joaska napisał(a)

No takie info z dzisiaj mam Przynajmniej w naszym Kielcekim Obi som albo były bo nie wiem czy Iza vel Konstancja nie wykupiła

Jak całe Ogrodowisko rzuci się na tą lawendę , to wiele dla " reszty świata " nie zostanie ...
gierczusia 16:39, 17 cze 2013

magnolia napisał(a)

lepsza ta co później kwitnie, teraz jeszcze zielone ma pąki, ciut większe listki- lepsza, bo zimą tez piękna
u mnie wyglądała zimą tak:

Magnolio .. Pięknie się prezentuje ta lawenda .. Achhhh
Megi 16:53, 17 cze 2013

Joaska napisał(a)

Iza pisała że w obi są 6-paki po 10 zł myśle że w całej polsce są takie promocje

niestety nie w całej

magnolio dziękuję za zdjęcie, pozwolę sobie napisać do Ciebie PW, żeby już nie zaśmiecać Marzenie wątku