Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

ana_art 09:29, 17 cze 2013

Madżenka ja myślałam, że masz Golden Celebration i Graham Thomas. Zaraz wkleje u siebie foty porównawcze.
kaisog1 09:43, 17 cze 2013

Widzisz Marzenka profilaktyka jednak to jest to.... ehhhhh za póxno się wzięłam za oprysk
Magda70 10:18, 17 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Małgosiu nawet córka wreszcie w ogrodzie siedzi a nie jak mówimy w "swojej norze" czyli w swoim pokoju
Siedzi (leżakuje) na kanapach i mi miejsce zajmuje

Hahha...moja jeszcze nie...mam parę lat leżakowanie dla siebie
Wróciła wczoraj nad ranem po tygodniowym wyjeździe klasowym do domu...a ja popołudniu pytam jak się jej płyty podobają na trawniku, które kładliśmy podczas jej nieobecności...a ona pyta jakie płyty....masakra...
monitka 10:35, 17 cze 2013

Marzenko dzięki za namiar będę dzwonić i pytać czy mają to co potrzebuję.
atena35 11:05, 17 cze 2013

Joaska napisał(a)

Marzenko ja mam ogromną prośbe o ściągę z oprysków .... co ..czym ..kiedy ..co ile,
bo ja zupełnie z opryskami noga jestem, a zauważyłam że w donicach ponieważ gęsto rosna mi roślinki, są bardziej narażone na "łapanie" wszelkich robali i chorób.
Masz jakis sposób na opuchlaki, boję się że mi wlezą do doniczek i chciałabym tego uniknąć, a na 100% jestem pewna że w ziemi na której są doniczki są opuchlaki!

Przyłączam się do prośby o ściągę.
Jeszcze nic nie pryskałam, a może powinnam?

Mala_Mi 11:07, 17 cze 2013

giza napisał(a)

Cóz za filizoficzny stosunek do życia......

Z drugiej strony.....hmmm... własciwie, po co też jeść czy pić, w końcu i tak przecie skończymy na Powązkach.....

Pomiędzy Powązkmi a jedzeniem, jest jeszcze też coś .. i też.. jak by nie patrzeć i nie czuć
Hi, hi, hi .....
Ale zanim w g... sie obróci ile przyjemności po drodze

Ale masz super wierszyk u Bogdzi

U Alinki będę, przynajmniej mam w planacha Przypomnij o czyścu to ci go uskubię
Kostrzewy są ładne rok, potem po przycięciu jeszcze jako tako, a potem nadają sie do wyrzucenia. A najlepiej traktować jako jednoroczne
Tess 11:28, 17 cze 2013

O matko! Ależ dawkę pięknościowych widoczków i istotnych informacji zapodałaś
Łał, muszę przetrawić. No pieknie masz. Nieustająco i w dodatku - choć wydaje się to niemożliwe - z każdym dniem coraz piękniej (choć wydaje się, że piękniej już być nie może).

Madżen, czy Ty sadziłaś po trzy powojniki przy jednym stożku? I jak wysokie masz te pergolki/obeliski na powojniki?
JulkAd 14:21, 17 cze 2013

Magda70 napisał(a)

Hahha...moja jeszcze nie...mam parę lat leżakowanie dla siebie
Wróciła wczoraj nad ranem po tygodniowym wyjeździe klasowym do domu...a ja popołudniu pytam jak się jej płyty podobają na trawniku, które kładliśmy podczas jej nieobecności...a ona pyta jakie płyty....masakra...

Magda i skąd ja to znam...moje młodsze Dziecię jest dokładnie takie same......
Magda70 14:38, 17 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Magda i skąd ja to znam...moje młodsze Dziecię jest dokładnie takie same......

Taaa, cieszę się, że nie tylko moja taka . Do ogrodu na siłę muszę wręcz ciągnąć aby łaskawie zerwała czereśnie, truskawkę czy inne dobrodziejstwa...najlepiej na talerzyku pod nos podstawić to wtedy spałaszuje....
malkul 14:50, 17 cze 2013

MArzenko jakbyś namierzyła gdzieś tą lepszą lawendę daj prosze znać bo też musze kupić, ja też poszukam i jak co to napiszę