Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Lawendowy zawrót głowy 15:28, 06 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Z drugiej strony miska nie jest zła ostatecznie możesz to uschnięte wyciąć u podstawy i wsadzić drugi w środek -Danusia tak robiła ja tez, ale małymi egzemplarzami...

Sebek dobra myśl...spróbuję tak z jednym egzemplarzem. Tylko czy tego młodego co nie porazi a jest super zieloniutki...wyhodowany od gałązki przeze mnie.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 14:45, 06 cze 2017

Do góry
Kasia, kulki są takie oczywiste... Nie lepsze prostopadłościany?

Nie wiem jaką dziewczyny mają ziemię albo rękę do buksów, ale u mnie gojenie trwa znacznie dłużej Ale ja to ja
Na zielonej... trawce :) 08:52, 06 cze 2017

Do góry
Boszeee... mi od kartonu tak równo nie wychodzi
Ogród w skali mikro cz.II 08:38, 06 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak się spotkamy na żywo to się dowiesz - ze szczegółami

Jak nic..dokładasz siem do kosztów pogrzebu jakie spotkanie ??? przecież chyba nic się nie szykuje a w mikro jest postępujaca rozpierducha , więc będzie do użytku publicznego nie wcześniej niż na koniec czerwca..kopnem w kalendorz jak nic
Na zielonej... trawce :) 08:22, 06 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja tam lubię jak Panie u nas kupią tyle, że potem noszę im rzeczy do auta Bo nie dadzą rady toreb unieść

Też powinienem zrobić czystkę... nawet mam ku temu świetną okazję

A co to za okazja? Najlepszą okazją do kupowania ubrań jest brak okazji
Wiem po sobie... np. kiedyś z reguły kreację na wielkie wyjścia kupowałam przed imprezą... oczywiście jak to bywa nic ciekawego akurat wtedy nie można wyhaczyć... więc "mądrzejsza" kupuję bez okazji a kiecka czeka grzecznie w szafie, aż okazja sama się nawinie

ps. Co to za sklep... ciekawa bardzo...
Coś jeszcze, coś więcej... 08:02, 06 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej

Jak Ty znasz nasze myśli
Ja jestem z gatunku ustępujących-ale starszej Pani, a nie jej torbie. Dwa- niestety na promocjach marketowych-dużo takich Pań dostaje skrzydeł i nadludzkiej mocy i biegnie niczym sprinter do koszyka z promocją-rozpychając się przy tym z siłą tura...potem nagle w autobusie dziwnie traci moc
Lawendowy zawrót głowy 07:27, 06 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Słonika Na własne gały widzialem na Srilance to czemu w Rudzie śląskiej miało by ich nie być?

Z drugiej strony miska nie jest zła ostatecznie możesz to uschnięte wyciąć u podstawy i wsadzić drugi w środek -Danusia tak robiła ja tez, ale małymi egzemplarzami...

Takie cuda to tylko Danusia potrafi ja czarodziejka nie jestem. Fajny pomysł tylko technicznie trudny przynajmniej dla mnie. Bo jeszcze z boku dosadzić ok ale żeby w środku dorastał ciasno ....
Ogród w skali mikro cz.II 23:16, 05 cze 2017

Do góry
gierczusia napisał(a)

Passskudnik kcesz coby mnie skręciło ?? kceszzzzz ??

Jak się spotkamy na żywo to się dowiesz - ze szczegółami
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:14, 05 cze 2017

Do góry
ren133 napisał(a)
Skoro błagacie
Inauguracja ścianki wodnej!!!!!!!

I po co przepłacać za bilety na CHFS? Lepsze widowisko u Ciebie
Coś wspaniałego!
Lawendowy zawrót głowy 23:11, 05 cze 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Płacze ze śmiechu waRYjAtKi no misy mi się przydają jak znalazl )) a zvta kupa to nie mam pojęcia czyja )))

Słonika Na własne gały widzialem na Srilance to czemu w Rudzie śląskiej miało by ich nie być?

Ogród w skali mikro cz.II 23:08, 05 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie

Passskudnik kcesz coby mnie skręciło ?? kceszzzzz ??
Ogród w skali mikro cz.II 23:06, 05 cze 2017

Do góry
gierczusia napisał(a)

Nieee, niestety o wykładzinę nie dopytywałam...ale dywanów bylo dość sporo..może więc i wykładzina się znajdzie..poszukaj na stronie komfortu..tam sà fajne filtry , można sobie czasu oszczędzić
A uchylisz ciut tabka tajemnicy w kwestii tego planu ?? hmmmm ??

Nie
Ogród w skali mikro cz.II 23:03, 05 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ela, a kojarzysz czy mieli wykładziny z tego materiału? Jutro musze jechać do komfortu, bo mam niecny plan

Nieee, niestety o wykładzinę nie dopytywałam...ale dywanów bylo dość sporo..może więc i wykładzina się znajdzie..poszukaj na stronie komfortu..tam sà fajne filtry , można sobie czasu oszczędzić
A uchylisz ciut tabka tajemnicy w kwestii tego planu ?? hmmmm ??
Ogród w skali mikro cz.II 22:47, 05 cze 2017

Do góry
Ela, a kojarzysz czy mieli wykładziny z tego materiału? Jutro musze jechać do komfortu, bo mam niecny plan
Madżenie ogrodnika sezon 2017 22:41, 05 cze 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A czy w czerwcu nie powinno być zdjęć z góry? Choćby tak dla tradycji

Podpisuję się pod wnioskiem
Spotkanie u Szmitów w Pęchcinie 3.06.2017 22:04, 05 cze 2017

Do góry
Kindzia napisał(a)
Może w sierpniu się uda...jakie ja mam ostróżki od nich!!! Matko i córko, jak mają rewelacyjny materiał szkółkarski!!!

Racja, ledwie co kupiłem, a już miałem co dzielić

Sierpień powiadacie... Pomysł nie jest zły
Ogród Małej Mi 2017 22:03, 05 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Coral to będzie nowy hit forum, czuje to

Mój hit ot jest na pewno
Ogrodowa przygoda Łukasza II 21:38, 05 cze 2017

Do góry
Sebek wiesz, że zdjęcia wiele nie pokazują
Tak w sumie kombinuje czy nie wrócić do Carexów bo w tym miejscu bardzo mi się podobały, ale muszę jeszcze pomyśleć.

Kasiu coraz bardziej mnie martwią te Nigry, muszę je prysnąć Asahi jak najszybciej bo kiepsko to wygląda gdy już powinny być ładne i gęste.
Mój betoniak ma więcej jak 20 lat i jest pełny mikro porostów, malowanie nie jest dobrym pomysłem, ale jakoś nie znam koloru który by mnie usatysfakcjonował

Kamila tam gdzie pogrom to już wszystko wykopane lub nie pokazane, ale teraz już jest coraz łądniej, ale później o 3 tygodnie bo zazwyczaj ogród mi się podobał od połowy maja
Coś jeszcze, coś więcej... 20:30, 05 cze 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej

jak widzę.... to bez znaczenia jaka aglomeracja i jaki wiek mamy w autobusach miejskich bez zmian ...znam te problemy z przed wielu lat ...a teraz syn mi donosi takie same newsy nawet postęp technologiczny nie wpłynął na autobusową starszyznę
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 19:45, 05 cze 2017

Do góry
Sebek nie zartuj
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies