Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

kasja83 08:02, 06 cze 2017

Sebek napisał(a)

Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej

Jak Ty znasz nasze myśli
Ja jestem z gatunku ustępujących-ale starszej Pani, a nie jej torbie. Dwa- niestety na promocjach marketowych-dużo takich Pań dostaje skrzydeł i nadludzkiej mocy i biegnie niczym sprinter do koszyka z promocją-rozpychając się przy tym z siłą tura...potem nagle w autobusie dziwnie traci moc
malkul 18:53, 06 cze 2017

Ensata napisał(a)
Czasu nie ma, a trawniczek żurnalowy. Ciekawostka, jak i u pozostałych. Wszyscy zatyrani, a ogrody błyszczą. Ja mam sporo czasu, kawę wypiję na tarasie, popatrzę się na ogród, ślimaki posolę. Z psami pójdę, a ogród Waszym do piet nie dorasta
za dużoooo kawy, za dużooo soliii
Kacha123 23:42, 07 cze 2017

Nie jeżdżę komunikacją miejską z obawy, żeby nikt mi nie ustąpił miejsca jako starszyźnie
Oddałeś pracę?
Sebek 00:24, 08 cze 2017

Ensata napisał(a)
Czasu nie ma, a trawniczek żurnalowy. Ciekawostka, jak i u pozostałych. Wszyscy zatyrani, a ogrody błyszczą. Ja mam sporo czasu, kawę wypiję na tarasie, popatrzę się na ogród, ślimaki posolę. Z psami pójdę, a ogród Waszym do piet nie dorasta

Widać za długo patrzysz z pozycji stojącej Ja na ogród patrzę głownie klęcząc nad rabatami
Sebek 00:27, 08 cze 2017

eee_taam napisał(a)

jak widzę.... to bez znaczenia jaka aglomeracja i jaki wiek mamy w autobusach miejskich bez zmian ...znam te problemy z przed wielu lat ...a teraz syn mi donosi takie same newsy nawet postęp technologiczny nie wpłynął na autobusową starszyznę

Na starszyznę nie wpłynął, ale na mnie tak Jak dzisiaj się cieszę, że siadłem przy enteligentnym kasowniku... Pan kanar powiedział mi dzień dobry, a ja mu przed nosem bilet skasowałem
Sebek 00:28, 08 cze 2017

Milka napisał(a)
Hym, naprawdę ciekawy temat
lubię te twoje wycieczki intelektualne

Co nie? Jak mi odbije i pójdę na magisterkę to serio o tym pomyślę
Sebek 00:29, 08 cze 2017

Kindzia napisał(a)
Moje buksy się zbierają...tylko parę z żywopłociku wyleci...nie pryskałeś?

Zaszalałeś z nawozem, dobrze, że opanowałeś. Umbra mi coś niedomaga...muszę zdjęcie na chorobowym wątku wstawić.

Kasia - ja już nawet nie pamietam czym nie pryskałem? Ale ostatnio rosły... Niemal wszystkie Pacjenci będą żyć, tylko rehabilitacja potrwa długo
Sebek 00:30, 08 cze 2017

kasja83 napisał(a)

Jak Ty znasz nasze myśli
Ja jestem z gatunku ustępujących-ale starszej Pani, a nie jej torbie. Dwa- niestety na promocjach marketowych-dużo takich Pań dostaje skrzydeł i nadludzkiej mocy i biegnie niczym sprinter do koszyka z promocją-rozpychając się przy tym z siłą tura...potem nagle w autobusie dziwnie traci moc

Ahhhh Życie życie jest nobelon
Sebek 00:31, 08 cze 2017

malkul napisał(a)
za dużoooo kawy, za dużooo soliii

Co Wy z tymi przyprawami?
Sebek 00:36, 08 cze 2017

Kacha123 napisał(a)
Nie jeżdżę komunikacją miejską z obawy, żeby nikt mi nie ustąpił miejsca jako starszyźnie
Oddałeś pracę?

A ić!
Po dzisiejszym porannym maratonie zbierania podpisów wszelakich dowiedziałem się na samiutkim końcu w dziekanacie, że czczcionka strony tytułowej jest odpowiednia dla wydziału finansów, a nie ekonomii... I cały trud porannego latania muszę powtórzyć... A miało być już z górki