Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza II

Ogrodowa przygoda Łukasza II

Luki 18:47, 04 cze 2017

Hostowisko przerabiane jesienią ładnie się zebrało, za rok już powinno dobrze wyglądać

Niektóre róże już mają widoczne pąki

Masa Krzyśków się szukuję

a kocimiętka pożera rabatę nie mówię już o tym, że żywopłot z grabu w tym roku już obrzydliwy by nie przechwalić
Luki 18:49, 04 cze 2017

Patrzę tak na te zdjęcia i stwierdzam, że szału to nie ma w tym roku, ale powoli do przodu i naprawię wszystko. Z jakim skutkiem to się okaże.

Aktualnie przechodzi 4 burza i powiem szczerze, że się cieszę bo od rana było tak parno, że wytrzymać się nie dało.
malgorzata_s... 20:57, 04 cze 2017

Łukasz dotarły do mnie jeżówy Baaaardzo Ci dziękuję za dostarczenie i podlewanie a wiem że donic masz dosyć swoich więc podwójne dziękuję
Ogród po plagach się zebrał pięknieU mnie też czwarta burza.
lojalna_ 20:59, 04 cze 2017

Soczyście to lubię u Ciebie ))
Luki 21:44, 04 cze 2017

Małgosiu cieszę się, że dotarły całe i zdrowe bo długą miały podróż o przystankach nie mówię
Na szczęście w ciągu ostatniego tygodnia bardzo dużo doniczek zniknęło, mimo że system podlewania już miałem, ale czym mniej tym lepiej
Ogród jeszcze troszkę potrzebuje by się pozbierać, ale coraz lepiej jest, martwią mnie jedynie te Nigry.

Jolu tak poukładana lubisz moje burdello kolorystyczne chociaż wiesz mnogość roślin ma u mnie pewien cel, ale to...

Sebek 21:52, 04 cze 2017

Bez szału.... Nie wiem w takim razie jak mój epicki burdel określić..

W dziure wsadź przywrotnik i z głowy Albo jednoroczne Te dadzą kolor aż do mrozów?
Kacha123 22:17, 04 cze 2017

Na grzybki w trawniku polecam sypnąć dolomit.
Z tymi nigrami rzeczywiście coś nie halo.Cieszę się, że ogród się pozbierał po zimie. A nie myślałeś żeby "betoniak" pomalować? Mam porównanie swojego i sąsiadów obok - cóż farba cudów nie zrobi, ale wygląda nieco przyjemniej
Kawa 10:45, 05 cze 2017

Luki napisał(a)

piwonia sliczna
ale ten widok mnie się baaardzo podoba

super te cisy "wystaja" z rabaty

czochy wypas

reszta tez niczego sobie jak na taki pogrom
Luki 21:38, 05 cze 2017

Sebek wiesz, że zdjęcia wiele nie pokazują
Tak w sumie kombinuje czy nie wrócić do Carexów bo w tym miejscu bardzo mi się podobały, ale muszę jeszcze pomyśleć.

Kasiu coraz bardziej mnie martwią te Nigry, muszę je prysnąć Asahi jak najszybciej bo kiepsko to wygląda gdy już powinny być ładne i gęste.
Mój betoniak ma więcej jak 20 lat i jest pełny mikro porostów, malowanie nie jest dobrym pomysłem, ale jakoś nie znam koloru który by mnie usatysfakcjonował

Kamila tam gdzie pogrom to już wszystko wykopane lub nie pokazane, ale teraz już jest coraz łądniej, ale później o 3 tygodnie bo zazwyczaj ogród mi się podobał od połowy maja
leon60 22:54, 05 cze 2017

Piękne sadzonki hakone dorwałeś
W ogrodzie cudnie a płot no cóż też mam takie straszydło ponad 20 lat, trzeba przywyknąć albo zamaskować roślinami malowanie nic wiele nie poprawi