Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

siakowa 20:44, 05 cze 2017

aaa juz widze że samo sie upiertutało :/
inka74 20:54, 05 cze 2017

Hehe... Zamiast mis teraz widzę ludki w beretach )))) przepraszam cię ale od czekania mam już głupawkę. Rok czasu czekałam na odbudowanie dużej kulki, którą w obcięłam zbyt intensywnie ale teraz puchata jest że aż miło.
20:58, 05 cze 2017
ludki w beretach ...brązowe berety? czy moherowe?

PS. poplułam monitor ..też juz mnie głupawka dopadła ...to zaraźliwe jest
nawigatorka 21:07, 05 cze 2017

tylko obrazki przejrzałam przynaje bez bicia... ale miłe dla oczu
AnkaK 23:03, 05 cze 2017

Z misami też jest pięknie. Zazdroszczę cierpliwość w odbudowywaniu. Ja takie podupadłe rośliny wywożę do siostry, która reanimuje wszystko ☺
Sebek 23:11, 05 cze 2017

lojalna_ napisał(a)
Płacze ze śmiechu waRYjAtKi no misy mi się przydają jak znalazl )) a zvta kupa to nie mam pojęcia czyja )))

Słonika Na własne gały widzialem na Srilance to czemu w Rudzie śląskiej miało by ich nie być?

Z drugiej strony miska nie jest zła ostatecznie możesz to uschnięte wyciąć u podstawy i wsadzić drugi w środek -Danusia tak robiła ja tez, ale małymi egzemplarzami...
lojalna_ 07:21, 06 cze 2017

Siaka no samo ))

Iwonko zazdraszczam ze juz rok u Ciebie minął )))buziol zavpomoc

Justys żebyś wiedziała głupi rechot wczoraj mnie dopadł po ścięcie kolejnych. Dziś mam i wolne i dwa kolejne dni. To się dowiem co w trawie piszczy .w sobote pierwsi 18tkowi goście młodego. Trzeba wysprzatane.

Asia rozumiem ze ostatni ominęłas )))

lojalna_ 07:23, 06 cze 2017

Mixtoorka napisał(a)
O żesz orzeszku. Misy mogą być misy, u Ciebie nawet misy będą zachwycać. Cudnie. Uwielbiam Twój ogród. Z misami też.

Cieszy mnie to bardzo ja też go lubię ale nie ukrywam teraz mnie wkurza mam nadzieje ze mi dziś przejdzie jak trochę w nim potyram ))))
lojalna_ 07:24, 06 cze 2017

AnkaK napisał(a)
Z misami też jest pięknie. Zazdroszczę cierpliwość w odbudowywaniu. Ja takie podupadłe rośliny wywożę do siostry, która reanimuje wszystko ☺

Haha nie zazdrość cierpliwości brak to główna rabata trzeba będzie je wymienic raczej . Mam gości prawie dwa bite długie miesiące rodzinne imprezy trochę mnie to wnerwia ....
lojalna_ 07:27, 06 cze 2017

Sebek napisał(a)

Słonika Na własne gały widzialem na Srilance to czemu w Rudzie śląskiej miało by ich nie być?

Z drugiej strony miska nie jest zła ostatecznie możesz to uschnięte wyciąć u podstawy i wsadzić drugi w środek -Danusia tak robiła ja tez, ale małymi egzemplarzami...

Takie cuda to tylko Danusia potrafi ja czarodziejka nie jestem. Fajny pomysł tylko technicznie trudny przynajmniej dla mnie. Bo jeszcze z boku dosadzić ok ale żeby w środku dorastał ciasno ....