Hehe... Zamiast mis teraz widzę ludki w beretach )))) przepraszam cię ale od czekania mam już głupawkę. Rok czasu czekałam na odbudowanie dużej kulki, którą w obcięłam zbyt intensywnie ale teraz puchata jest że aż miło.
Słonika Na własne gały widzialem na Srilance to czemu w Rudzie śląskiej miało by ich nie być?
Z drugiej strony miska nie jest zła ostatecznie możesz to uschnięte wyciąć u podstawy i wsadzić drugi w środek -Danusia tak robiła ja tez, ale małymi egzemplarzami...
Iwonko zazdraszczam ze juz rok u Ciebie minął )))buziol zavpomoc
Justys żebyś wiedziała głupi rechot wczoraj mnie dopadł po ścięcie kolejnych. Dziś mam i wolne i dwa kolejne dni. To się dowiem co w trawie piszczy .w sobote pierwsi 18tkowi goście młodego. Trzeba wysprzatane.
Haha nie zazdrość cierpliwości brak to główna rabata trzeba będzie je wymienic raczej . Mam gości prawie dwa bite długie miesiące rodzinne imprezy trochę mnie to wnerwia ....
Takie cuda to tylko Danusia potrafi ja czarodziejka nie jestem. Fajny pomysł tylko technicznie trudny przynajmniej dla mnie. Bo jeszcze z boku dosadzić ok ale żeby w środku dorastał ciasno ....