Madzia - ja z tych co całe życie gonią króliczka Więcej, mocniej, bardziej - te słowa zawsze mi towarzyszą, chyba w każdej dziedzinie życia I to nie tyle głupota co... charakter Choć jakby na to spojrzeć z neutralnej perspektywy śmiem domniemywać, że po prostu mam głupi charakter? Trudno
Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej
Czasu nie ma, a trawniczek żurnalowy. Ciekawostka, jak i u pozostałych. Wszyscy zatyrani, a ogrody błyszczą. Ja mam sporo czasu, kawę wypiję na tarasie, popatrzę się na ogród, ślimaki posolę. Z psami pójdę, a ogród Waszym do piet nie dorasta
jak widzę.... to bez znaczenia jaka aglomeracja i jaki wiek mamy w autobusach miejskich bez zmian ...znam te problemy z przed wielu lat ...a teraz syn mi donosi takie same newsy nawet postęp technologiczny nie wpłynął na autobusową starszyznę