Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 15:36, 05 cze 2017

ren133 napisał(a)
Fajnie, że udało Ci sie zregenerować trawnik

No fajnie Nie straszy już żółcią, której od tamtej pory nie trawię
Sebek 15:38, 05 cze 2017

lutroja napisał(a)
chyba wiele z nas jest w takim kieracie! czas dosłownie i w przenośni "wyrywamy" i trzeba podziwiać, że mamy takie ogrody i mamy czas je pielęgnować

Jakbym miał taki basen jak Ty to podziwiałbym ogród tylko z wody Nawet chwasty by mi się z tej pozycji pewnie spodobały
Sebek 15:41, 05 cze 2017

skarabeusz napisał(a)
...ale czy to już nie uzależnienie?, bo głupota na pewno
przynajmniej ja tak mam, niestety. Może kiedyś usiądę i popatrzę bez krytycyzmu

Madzia - ja z tych co całe życie gonią króliczka Więcej, mocniej, bardziej - te słowa zawsze mi towarzyszą, chyba w każdej dziedzinie życia I to nie tyle głupota co... charakter Choć jakby na to spojrzeć z neutralnej perspektywy śmiem domniemywać, że po prostu mam głupi charakter? Trudno
Sebek 15:42, 05 cze 2017

lojalna_ napisał(a)

Sebek ma niekonwencjonalny sposób na trawnik

Spalić, zasiać od nowa, zostawić w spokoju i po dwóch miesiącach zrobić zdjęcie?
Sebek 15:42, 05 cze 2017

malkul napisał(a)
szkoda że na nornice nie ma

Nie mam Ze swoimi nauczyłem się żyć...
Sebek 15:50, 05 cze 2017

eee_taam napisał(a)

nowoczesna młodzież

Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej
Ensata 16:40, 05 cze 2017

Czasu nie ma, a trawniczek żurnalowy. Ciekawostka, jak i u pozostałych. Wszyscy zatyrani, a ogrody błyszczą. Ja mam sporo czasu, kawę wypiję na tarasie, popatrzę się na ogród, ślimaki posolę. Z psami pójdę, a ogród Waszym do piet nie dorasta
Milka 17:41, 05 cze 2017

Hym, naprawdę ciekawy temat
lubię te twoje wycieczki intelektualne
Kindzia 20:06, 05 cze 2017

Moje buksy się zbierają...tylko parę z żywopłociku wyleci...nie pryskałeś?

Zaszalałeś z nawozem, dobrze, że opanowałeś. Umbra mi coś niedomaga...muszę zdjęcie na chorobowym wątku wstawić.
20:30, 05 cze 2017
Sebek napisał(a)

Dzisiaj wracając z urzędu (od razu demontuję plotki - miasta, nie stanu cywilnego) stałem sobie na wypasie i usłyszałem (a ze mną cały autobus) od oburzonej pani bez miejsca siedzącego, że dzisiaj młodzi są starzy? I tak sobie myślę czy ja bardziej z tych nowoczesnych czy jednak starych tudzież staroświeckich? Szkoda, że w środę mam zamiar oddać pracę dyplomową, bo to byłby ciekawy temat do naukowego opracowania Kształtowanie się opinii społecznej o młodzieży wśród niezadowolonych użytkowników komunikacji miejskiej

jak widzę.... to bez znaczenia jaka aglomeracja i jaki wiek mamy w autobusach miejskich bez zmian ...znam te problemy z przed wielu lat ...a teraz syn mi donosi takie same newsy nawet postęp technologiczny nie wpłynął na autobusową starszyznę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies