Hej Elu, piekny wianek ci wyszedł, taki jest własnie delikatny..
Ja nie mam weny i czasu...zasuwam w pracy odcinając codziennie "falę" jak żołnierz i patrząc ile mi dni do urlopu jeszcze pozostało.
Lustro tez świetne
A slasak gwara czy pisana czy mówiona od zawsze mnie zachwyca
Ale mi miło ,że wianek zbiera tyyyle pochwał suuper , dziękuję
Krwawnika wycięłaś ??? ajjjjjjj..no patrz..a ja się ślinię ..może niepotrzebnie ??? mówisz ,że w poziomie rósł i go deszcz położył a tego akurat bym się nie spodziewała no szkoda.....
Buziole Kasiu
Ps..spróbuję pokibicować Twojemu krwawnikowi , może się podźwignie
Ewciu a wielgaśny ten krwawnik był , czy raczej z tych mniejszych ???? bo wiesz.....to i wysokościa zgrać sie musi ,a i nogi krwawnika jakoś tam spektakularne nie sa
Ale tak trzymać z tymi wydatkami...przecież ja tyyyyle kasy na tej benzynie oszczędzam...aaa....dziękuję za wsparcie mentalne w zakupowym szallllleństwie chyba idę na zakupy
I cieszę się, że się wianek podoba mnie też się podoba wyjatkowo , ale pssstttttt
Buziole
Beatko ta hortka która widziałaś to moja prywatna na patyku Twoje hortki tworza cudna strefę relaksu dla ucznów mojej szkoły...mam nadzieję ,że jak wrócę do pracy pod koniec sierpnia to będa w pełni rozkwitu dzięki Tobie, jescze raz wieeelkie dzięki
Co do kompletu , to chyba stanie na nowoczesnym cieszę się ,że wianek się podoba...zabieram się do cięcia kulek , ale jakoś zawsze coś....no i dalej nie pocięte
A poszwendać siem...można po poludniu albo w weekend .. hmmm...miało zabrzmieć jak zachęta
Kobitki koffam Was jak Wy tak bedziecie wsssdychać to i ławeczce i wiankowi sodówa do łba uderzy i co ja ffftedy bidna pocznem ??
A tak na poważnie....
Ściskam i dziękuję za komplimenta równieź w imieniu wianka i laweczki
Kokarda Ci się podoba ??... no patrz..a to taka zwykła wstażka z rolki , tylko tak ...namotana czterokrotnie
Na mojej ławeczce możesz sobie przyjechać pooodpoczywać, przetestować przed ewentualnym zakupem...a nuż Ci siem odechce..iiii..zamiast ławeczki będzie...na super torebkę ...( bo ja kofffam torebki, więc fffszystko ma torebki przeliczam )...choć jak już Cię ze 3 lata to choróbsko " paskudne " trzyma , to już chyba nie puści
A pogoda....eeee...jak lato z radiem
Wczoraj w szkółce znowu widziałam ciemnoczerwony krwawnik i o Tobie pomyślałam Wianek śliczny poczyniłaś U mnie przez wakacje też same wydatki, bo ciągle dokupuję nowe roślinki Ale nie wydaję na benzynę do pracy i z powrotem
Aleś piękny wianek poczyniła! Mój krwawnik dzisiaj wycięłam do imentu, bo rósł w poziomie, odkąd go pierwsze deszcze położyły. Jak dalej będzie rósł taki potwór, dostanie eksmisję! Pozdrawiam!