Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:25, 15 lip 2016

lojalna_ napisał(a)
Elciu śliczne detale ławka durs Mo łańcuchy nikt nie porwol? Ufff

Tak fajniutko u Ciebie wakacje Som

Dziękuję Jolciu staram siem a wiesz,że diabeł tkwi w szczegółach.... Łańcucha nie ma , ale sa kotwy , wkręty i takie tammmm w każdym razie..ławka stoi i nikt jej nie porwał
A z okazji tych " wreszciewakacji " trza by jaka kawkę u mnie na tarasie uskutecznić...niech tylko przestanie żabami rzucać .. bo zaległości towarzyskie mom i Ty fieszzz coś o tym
Ściskam
gierczusia 15:30, 15 lip 2016

eee_taam napisał(a)
jeden wianek ..to żadne bankructwo zwłaszcza jak sie ma tak mały ogródek to inne pokusy sa usprawiedliwione

ławeczke wreszcie zobaczyłam nie garażowaną ...wzdycham

Agania napisała

Ja też wzdycham, wianek też boski...elegancko masz
pozdrawiam Elu

Kobitki koffam Was jak Wy tak bedziecie wsssdychać to i ławeczce i wiankowi sodówa do łba uderzy i co ja ffftedy bidna pocznem ??
A tak na poważnie....
Ściskam i dziękuję za komplimenta równieź w imieniu wianka i laweczki
gierczusia 15:32, 15 lip 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie narzekaj na nudę, bo efekty tej nudy bardzo ładne

Dzięki Sylwia ... ja tylko się obawiam , co na ta nudę i jej efekty powie moja kieszeń dobrze chociaż, że ogród mały
Buziole
gierczusia 15:36, 15 lip 2016

Sebek napisał(a)

Giełda to nic... Coś na wyprzedażach kupiła?

Seeeebaaaa Tyś się już wybyczył,Szczęściarzu ?? ..zadraszczam
Ja na " wielkiej wyprz" ledwo parę balerinek...ale młoooodyyyyyyy...ajjjjjjj.. nieee ma co gadać ....zostało Ci jeszcze co w tej Zarze ??
gierczusia 15:39, 15 lip 2016

Mixtoorka napisał(a)

Szerszy kadr piękny jest Ale nie ustępuje zupełnie przecudnej ławeczce i kadrowi wejściowemu Pięknie!

Dzieęki Karolina Ty doskonale wiesz , jak trudno jest tym co maja małe ogrody.....ciężej osiagnać efekt niż przy dużym..aleee...roboty mniej i wtedy komplementy sa miłe podwójnie albo nawet potrójnie
gierczusia 15:53, 15 lip 2016

Bea napisał(a)
Hortkę widziałam - niech nie zawiedzie.
Mój typ co do kompletu to nowoczesny.

Działasz ostro .
Zakupy, wianek - super.
Kulki bykszpanowe wczoraj ciełam - kiedy Ty tniesz swoje?

Mam ochotę na szwędanie, a tu po urlopie

Całuski

Beatko ta hortka która widziałaś to moja prywatna na patyku Twoje hortki tworza cudna strefę relaksu dla ucznów mojej szkoły...mam nadzieję ,że jak wrócę do pracy pod koniec sierpnia to będa w pełni rozkwitu dzięki Tobie, jescze raz wieeelkie dzięki
Co do kompletu , to chyba stanie na nowoczesnym cieszę się ,że wianek się podoba...zabieram się do cięcia kulek , ale jakoś zawsze coś....no i dalej nie pocięte

A poszwendać siem...można po poludniu albo w weekend .. hmmm...miało zabrzmieć jak zachęta

Buziole goraceee i mizianie dla Włochacza
gierczusia 15:58, 15 lip 2016

JulkAd napisał(a)

I u nas trafiają się ciekawe imiona Patrycjusz i Roland już kilka razy...ostatnio na topie jest Enrico ...ale Roch to bardzo ładne imię

I wiem o co Ci chodzi z tym krwawnikiem, ja bym spróbowała z krwawnikiem ale mimo to zaryzykowałabym jeszcze do tego czerwone jeżówki, może grubszy
żwirek(znaczy się piasek o grubszej fakturze, niewielka ilość wokół rośliny?), bo wiesz kończy krwawnik, a jeżówka zaczyna....u mnie jeżówki pożarte w ubiegłym roku, w tym dają radę

.. Fjuuuuuu Roland i Patrycjusz już u nas byli , ale Enricooooooo ???.. nooo fieszzzzz, położyliście nas imionowo jesteście lepsi bez dwóch zdań

Czekam na krwawnika..jeden badyl siem ostał , jakimś cudem uniknał nalotu łysoli..zobaczę , jaki o będzie kolor i wtedy cosik będę myśleć..spróbuję te Twoje metody z grubym żwirkiem , a nuż się uda tak czy siak muszę poczekać na przyszły sezon z z zakupem jeżówek , bo teraz już wszystko przetrzepane

Enricoooooooo
gierczusia 15:59, 15 lip 2016

jazzy napisał(a)
Jejuś! Piękny wianek! Przepiękny!

Dzięki wieeelkie jak miło się czyta takie dobre słowa uuchhhhhh
gierczusia 16:03, 15 lip 2016

Ewa777 napisał(a)
Wczoraj w szkółce znowu widziałam ciemnoczerwony krwawnik i o Tobie pomyślałam Wianek śliczny poczyniłaś U mnie przez wakacje też same wydatki, bo ciągle dokupuję nowe roślinki Ale nie wydaję na benzynę do pracy i z powrotem

Ewciu a wielgaśny ten krwawnik był , czy raczej z tych mniejszych ???? bo wiesz.....to i wysokościa zgrać sie musi ,a i nogi krwawnika jakoś tam spektakularne nie sa

Ale tak trzymać z tymi wydatkami...przecież ja tyyyyle kasy na tej benzynie oszczędzam...aaa....dziękuję za wsparcie mentalne w zakupowym szallllleństwie chyba idę na zakupy

I cieszę się, że się wianek podoba mnie też się podoba wyjatkowo , ale pssstttttt
Buziole
gierczusia 16:08, 15 lip 2016

Kacha123 napisał(a)
Aleś piękny wianek poczyniła! Mój krwawnik dzisiaj wycięłam do imentu, bo rósł w poziomie, odkąd go pierwsze deszcze położyły. Jak dalej będzie rósł taki potwór, dostanie eksmisję! Pozdrawiam!

Ale mi miło ,że wianek zbiera tyyyle pochwał suuper , dziękuję

Krwawnika wycięłaś ??? ajjjjjjj..no patrz..a ja się ślinię ..może niepotrzebnie ??? mówisz ,że w poziomie rósł i go deszcz położył a tego akurat bym się nie spodziewała no szkoda.....
Buziole Kasiu
Ps..spróbuję pokibicować Twojemu krwawnikowi , może się podźwignie