Trafnie to ujęłaś z ta zwiększona ilościa pracy intelektualnej nad fizyczna
Znalazłam fotkę z opryskami w galerii ,więc zamiast szukać wklejam raz jeszcze pewnie się przyda
Komplet 3 luster koliste+ kwadratowe kupiłam w tk..jedno pojechało do Juzi do Kruklandii, jeszcze dwa mom okragłe powieszę jakoś podoba mi się bardziej niż kwadratowe, choć prawdę mówiac oba sa całkiem , całkiem
Buziole i miłego pryskania ...to tak na szybciora....
Napisów na sklepie raczej się domyślam, niż rozumiem, ale uwielbiam mowę śląską, więc poczytałam sobie
Krwawnik był takiej wielkości do kolana, ale kolor miał tak ciemno czerwony, że od razu zrobiłam mu zdjęcie, żeby Tobie wysłać.Jednak w komórce kolor wychodzi bardziej różowy, to Ci nie wysłałam, bobyś nie była zadowolona.
Ela, jak myślisz wciąż o tym krwawniku, to daj mi znać. Niedługo będę jechała na Południe, to mogę Ci przywieźć
Dziękiiii widziałam już takie metalowe, ale te Twoje z koralikami sa po prostu dizajnerskie
Wklejam Twoja fotkė, jesli pozwolisz žeby inni wiedzieli o czym rzecz
Achhhh bielllska Zarę i tam też przebrane ??.. Człek by musiał na czas " wielkiej wyprz" zamieszkać w tej silesii
I nie bydymy obleczone po lucku...echhhhh ale sklepu gryfnie .com jeszcze nie znam..zaraz muszę polecieć kuknać
Co do lustra.....Chooopie, Ty chyba kcesz iść na znajomy pogrzeb?? jakbym tak podziurawiła cała ścianę, to jestem trupem , jak nicccc. mnie się też w tamtym miejscu podoba i tylko jakaś śrubkę, wiertarkę i wioooooo
Hej Elu, piekny wianek ci wyszedł, taki jest własnie delikatny..
Ja nie mam weny i czasu...zasuwam w pracy odcinając codziennie "falę" jak żołnierz i patrząc ile mi dni do urlopu jeszcze pozostało.
Lustro tez świetne
A slasak gwara czy pisana czy mówiona od zawsze mnie zachwyca
Do środka sklepu nie wlazłam , bo by mnię synuś powiesił ... tak więc , nie zapoznałam się z asortymentem nad czym baaardzo ubolewam
Sebek też właśnie pisał o tym sklepie gryfnie, a ja go nie znałam..echhhhh
Komplet luste kupiłam w tk na dziale ogrodowym , wiec mam nadzieję ,że wytrzyma moje jeszcze leży w szafce, a to od Juzi też jeszcze nie zawieszone, więc nikt z nas nie sprawdził wytrzymałości lustra w polskich warunkach pogodowych ale liczę,że wytrwa
Multiwypadkowa powiadasz ?? to ja już Ciem lubiem bo ja mam tak samo jak Ci ta ręczna nie podpasuje a będziesz chciała spróbować klasycznej na kablu to zapraszam do mnie mam nawet sasiada lekarza , wiec jakby Ciem prad poraził...to fieszzzzz
I dzięki flelko za komplimenta
Buziole
Nooo pikne Kaśka samaaaa, ofkors ktoś ma takie metalowe u nas, też ładne..ale chyba te koralikowe ciekawsze...a może to zależy od typu ogrodu..... W każdym razie metalowe sa takie:
A Ten czyje to zdjatko , to niech mi zembów nie powybija, bo ja naprawdę zapomniałam czyje.....aaaa...
A mój kot siedzi patrzy się i mówi: ojjj stara..wybijom Ci zemby , jakkkk nic
Jakie to miłe, że lubisz ślaska mowę a tyle ludzi się wstydzi...ojjjjjj szkoda....
Szkoda ,że nie wyszło zdjęcie krwawnika, ale wiem jak to z tymi kolorami...jest różowy a wychodzi czerwony...aaaa...zaraz lecem zmierzyć red barona...bo najlepiej ,żeby baldachy krwawinka lekko zza czubków trawy siė wychylały...wiesz co mam na myśli a według Ciebie kolor pasował ?
Dokad się udajesz , jesli to nie tajemnica ?? może uda nam się uda przy okazji kawkė wypić ??