Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 16:13, 15 lip 2016

Gocha napisał(a)
To chyba bardzo podobny kolor krwawnika do mojego. Mój miał chyba około 1 m.albo może trochę mniej ale Ci nie powiem bo nie będę go juz wygrzebywać z kompostu .Ale ja go kupowałam jako taki niziutki i mam wrażenie że go jakoś skarlali a w tamtym roku był wysoki i pokładał sie ale go prawie całego usunęłam i tylko zostawiłam takie małe kępki i w tym roku sie opamiętał i był śliczny. Jak mi sie rozrośnie to mogę Ci podesłać. Buziaczki

Ojjjj Gooosiu može to jest właśnie matoda na głoda to znaczy siem...na krwawnika że trzeba gada co roku ciać i to ostro i wtedy się nie kładzie

Absolutnie nic z kompostu nie wygrzebuj..nie przeżyłabym tego ,gdybyś przeze mnie musiała w kompoście nurkować , ffffeeee
Jak kiedyś będziesz focić swego małego krwawniczka , to wrzuć u mnie focię plizzzz....bo z tymi kolorami krwawnika i red barona...aaaa...wiesz , jak jest
Ściskam mocno i bardzo dziękuję za ofertę
gierczusia 16:14, 15 lip 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wianek rewelkaMoże zgapię

Cieszę się bardzo ,že i Tobie się podoba zgapiaj Kochana ile wlezie i siem niczym nie sztresuj
Katkak 10:52, 17 lip 2016

Elunia ważki zgapiaj do woli. Fajnie, że Ci się podobają .
gierczusia 12:45, 17 lip 2016

Właśnie udało mi się wysłać Młodego na obóz, rekrutacja już za nami a i poszła całkiem przyzwoicie..teraz mogę zaczać wypoczynek
I tak po pierwsze programiści z appla dali ciała i o całkiem spektakularnie , bo kolejna idiotyczna aktualizacja przyniosła polski alfabet...bez litery "oł "czyli a ogonkiem ...natomiast ..mam do wyboru : aãåàáâä oraz æ ale nie mam " oł".. wkurza mnie to niepomiernie i bardzo Was przepraszam za te głupoty , które w zwiazku z tym zdarza mi się wypisywać

Będac w poszukiwaniu rzeczy absolutnie niezbędnych do wyjazdu 15 latka na obóz deskorolkowy ( a mało tego nie było , żebyście wiedzieli .. głowy rosnà za bardzo , kaski sa za ciasne, nogi robiommm siem gruuube i ochranacze nie pasuja..echhhh natrafiłam na takowy sklep....śmiałam się jak gooopia uwielbiam ślaskie wstawki , bo wyrazy czasem sa przezabawne [ ostatnio się dowiedziałam , choć jestem rodowitã ślazaczkà to tego nie wiedziałam, jak nazywa się po ślasku nietoperz..... uuuuwaaaaga..... Luftmysza ] jak trza tłumaczenia to piszcie w każdym razie..ten sklep..zobaczcie sami....

Z ogrodowych rzeczy to rozpoczęłam akcję lustro, i tu obfociłam przymiarki.....

Niestety...do końca sprawy nie zamknęłam i lustro nie zawisło cały czas leje, zimno jak byk , a eMuś- Główny Wiertacz i Modernizator non stop w robocie nawet dzis

Buziole dla Was mega gorace..bo dziś chyba się ten gorac przyda......łooojjjj
Sebek 13:28, 17 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Seeeebaaaa Tyś się już wybyczył,Szczęściarzu ?? ..zadraszczam
Ja na " wielkiej wyprz" ledwo parę balerinek...ale młoooodyyyyyyy...ajjjjjjj.. nieee ma co gadać ....zostało Ci jeszcze co w tej Zarze ??

Nie mam pojęcia, bielską Zarę napadłem i też wszystko przebrane Zobaczę może dziś czy cosik zostało, co by się łoblyc po ludzku Swoją drogą nie wiem czy znasz sklep Gryfnie.com? Jak komuś będę potrzebować kupić coś czysto śląskiego to tam polecę

Lustro według mnie pasuje tam, najwyżej podziurawisz całą ścianę jak będziesz co chwilę przenosić

Pluszakowa 13:33, 17 lip 2016

Eluś rewelacyjny sklep znalazłaś Normalnie banan nie schodzi mi z dzioba. Mój M mi kiedyś kupił babsko tasia ze sklepu gryfnie

Lustro super, to jest takie normalne czy specjalne na dwór? Bardzo mi się podobają efekty jakie dają lustra w ogrodzie. Nam się przyda na naszych hektarach

Dzięki za info o kosiarce, kurcze moj M nie chce mi dać elektrycznej, bo ja jestem multiwypadkowa i lepiej prądu do tego nie mieszać. Jestem od zaeszłoego roku wstępnie umówiona z sąsiadem mojej mamy na test koszenia taką ręczną i chyba musze się przypomnieć.

Miłej niedzeli, a brakiem Ą się nie przejmuj jesteś fajna frekla a nie paniusia Ą Ę hihi
Bea 14:04, 17 lip 2016

Jak to wszstko przeszłaś to wypoczynek zasłużony.
Tylko pogoda teraz brak pogody nam doskwiera.
Mogłoby już przestać padać.

Całuski
AsiaK_Z 17:13, 17 lip 2016

Pogody nie zazdroszczę, u mnie dziś pięknie jest.
Sklep no po prostu, butik jak siem paczy. Luftmysza - to jest to
KasiaWB 06:06, 18 lip 2016

Ela, dawno mnie nie było, ale z przyjemnością przewertowałam strony zmiany zaszły w ogrodzie ogromne i jak pięknie To duże lustro świetne
Gratuluję
Pozdrawiam
Mixtoorka 10:40, 18 lip 2016

gierczusia napisał(a)

Dzieęki Karolina Ty doskonale wiesz , jak trudno jest tym co maja małe ogrody.....ciężej osiagnać efekt niż przy dużym..aleee...roboty mniej i wtedy komplementy sa miłe podwójnie albo nawet potrójnie

No nie będę zaprzeczać, najszczersza prawda Więcej pracy intelektualnej niż fizycznej I wybory cięższe.

A na której stronie masz opryski z floribundy?

Lustro- bardzo, bardzo mi się podoba