mozna bylo tez troche ogrodowych gadzetow kupic, wypic kawe, zjesc ciasto
Coś tam drgnęło. Po przekopaniu z kompostem i mączką drugiej części, wyznaczyłam linię trawnika, aby nie sypać tam kory. Tak to mniej więcej będzie (brzegi rabat jeszcze nie ostateczne, w tle wciąż kompost i obornik, ale to powoli). Nooo, powiem Wam, szału nie ma z wielkością rabat i trawnika, za bardzo to sobie z chciejstwami nie poszaleję Na koniec trochę rozrywki Tak zawzięcie ostatnio kopałam, że znów widły mi się rozleciały. Ale nic to, szkoda było dnia, więc sobie sama je "naprawiłam" Wygląda jak wygląda, ale trzyma!
Jolu róze piękne. I ja się cieszę,że mogłyśmy się poznać na żywo ale mam minę z pozdrowieniami
Witaj Janko. Dlaczego ja wcześniej nie byłam u Ciebie. Ale pięknie i tyle róż, które i ja kocham. Podobnie zestawiłyśmy róże. Chodzi mi o Pashminę i Bouquet Parfait. Po drugiej stronie dosadziłam różę Rosemoor. Ma podobne kwity do Parfait, tylko z rumieńcem. Efekt będzie widoczny dopiero za rok Cały Twój ogród jest cudny i bardzo gustowny. Duże brawa dla Ciebie
Pierwsze cięcie i chwasty
Ten bez to napewno Eva?
Grupa lubelska nie-sa-mo-wita I tylko szkoda, że Opole tak daleko. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie
Stipa o zachodzie słońca spokojnie może zastąpić punktowe oświetlenie. Przyszłam się przywiać, Haniu. Podglądam Twój ogród od niedawna, cały jest prześliczny, ale obok tej stipy nie mogłam przejść obojętnie. Cudo po prostu! Chyba jednak skuszę się na nią. Podpowiesz, jaka to?
Jolu, jeszcze na ten 1000 , takie znalazłam Ech te zielone dyskusje
Postaram się teraz opisać zdjęcie Miejsce pytajnika oznacza, że nie wiem (przepraszam bardzo) i ewentualnie proszę o podpowiedzi U góry od lewej: anabuko1, Margarete, (?), dominka, koliber, Bogdzia, Dzidka, (?), Betka, Marga, Danusia, Gocha, anpi, AnnaMS, ren133 U dołu od lewj: jona, AgataP, kasiek, katel, Poziomka, (?).