Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 22:22, 11 cze 2018

Kolejna róża kupiona z gołym korzeniem to Princess Anne, też już kwiaty tuż,tuż...

Na chwilę obecną mój nr 3 to róża Stephanie...

paulina_ns 22:25, 11 cze 2018

Nr 2 to róża lavender i przepiękny biały przetacznik

Róża ascot, uwielbiam tą róże, chociaż jest u mnie tydzień

paulina_ns 22:30, 11 cze 2018

Róża NN i Thomas graham

Powoli zaczyna róża fairy

Iwona100 22:30, 11 cze 2018

paulina_ns napisał(a)

No to dwa głosy za - musi być Laguna Aniu, a jakiej Ty inspiracji u mnie szukasz? póki co to Ty mnie inspirujesz! Co mi polecisz to strzał w 10 - róże lavender, trawka Montana, novalis ostatnio zastanawiałam się nad kolejną różą, którą u Ciebie widziałam chodzi mi o tą ciemną, teraz nazwa wyleciała mi z głowy możesz mi coś więcej o niej napisać? Plisss

Paula pomyliłaś mnie z kimś ,więc nie mogę Ci odpowiedzieć na temat róży.Ale komuś będzie miło czytać takie wpisy.
Piękne zdjęcia.
paulina_ns 22:32, 11 cze 2018

Bonica, nie wiem czemu, ale strasznie mnie denerwuje ta róża, chociaż u Joli mi się podoba u mnie nie

Weeding piano

paulina_ns 22:35, 11 cze 2018

Piano, cherry girl ( niestety na niej jest najwięcej mszyc, widać je nawet na zdjęciu )

Róża nn

paulina_ns 22:39, 11 cze 2018

Na uwagę zasługują też pióropusze trzcinika no i pierwszy kwiat anabell

Koniec mam nadzieję,że Was nie zanudziłam

Czekam jeszcze na kwiaty róży novalis, Old port, eden Rose, Artemis, pashminy i będą to już wszystkie kwitnące róże u mnie w ogrodzie
paulina_ns 22:43, 11 cze 2018

_Martini_ napisał(a)
Zdjęcia obejrzałam. Ja, jak to ja, skupiłam się na różach Zazdraszczam Lavender. Moja ma ledwo dwa kwiaty i ogólnie jakiś z niej wypierdek na razie. Piękna jest ta róża Teściowa, szkoda, że bez nazwy. Bardzo ładne widoczki pokazujesz, a terenu to masz ho ho, jeszcze sporo chciejstwa można upchnąć

Martynka ja też wszędzie gdzie wchodzę szukam zdjęcia róż gdybyś chciała mogę Ci jesienią podarować zaszczepkę róży NN od teściowej my tak wykopaliśmy od niej w tamtym roku i w tym już pięknie się rozrosła i zakwitła
_Martini_ 22:44, 11 cze 2018

Masz bardzo ładną kolekcje różaną. Połowę mam też u siebie toteż fajnie jest porównać. A mi się Bonica podoba w kadrowanych zdjęciach, a na żywo nie za bardzo i też nie wiem dlaczego. To jakieś podobne odczucia mamy.
paulina_ns 22:45, 11 cze 2018

Iwona100 napisał(a)

Paula pomyliłaś mnie z kimś ,więc nie mogę Ci odpowiedzieć na temat róży.Ale komuś będzie miło czytać takie wpisy.
Piękne zdjęcia.

Iwonko wybacz już przemęczenie, myślałam,że to Ania z ogrodu z rzeźbą mi napisała, a nie wiem czemu Twój avatarek zawsze mi się z nią kojarzy