Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 20:47, 17 kwi 2013

Do góry
Karolcia mam prosbę, czy wymieniłabyś tu co posiałaś na chwilę obecna do gruntu
?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:46, 17 kwi 2013

Do góry
asc napisał(a)

Troszkę mogę ci podrzucić ...

ANIU - bardzo błagam kiedy i jak?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:45, 17 kwi 2013

Do góry
Bogda napisał(a)
Szyfr odczytałam za pierwszym razemmoi kosmici też już dawno chrapiąuff jaka ulga-nawet w spokoju się wypluskałamciekawam tych Twoich warzywek w skrzyniachmi się też marzą ale M nie chce mi zrobić

Tak to jest z tymi chłopami mój mąż nie raz zasłuzył na kręcenie .... bo mi się marzy a on nie chce, ale co tam nie ma co narzekać. Może kiedyś uprosisz swojego.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:43, 17 kwi 2013

Do góry
Marzenko poszło na priv.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:43, 17 kwi 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Fajnie, czekamy na efekt końcowy.

OOO sama szefowa do mnie zjrzała
Danusiu, dziękuję za przeprowadzkę.
Ja też czekam i mam wrażenie, że jestem mistrzem w czekaniu niestety Ty wiesz ile czasu już się ekscytuje i napalam a wszytsko idzie jak po grudzie
Dla odmiany czas na zmiany... 08:27, 17 kwi 2013

Do góry

irena_milek napisał(a)
jest porządek i super warzywniak!

Witaj Irenko...porządek się robi...kręgosłupa nie czuje...ale jak większość na forum....ale za to frajdę mam niesamowitą...wczoraj to w deszcz robiłam...M się w czoło stukał

Magda70 napisał(a)

No ja zakładam bo mi krety grasują...

koniec, końców u mnie wyszło, że siatki nie ma...kretów też póki co nie ma....ale nie wywołuję wilka z lasu!

AniaK napisał(a)
Fajnie te skrzynie się prezentują, zaraz będą pełne wspaniałości.
A roślinka o którą pytałaś wygląda na runiankę japońską, moja tak wygląda teraz.

...dzięki Aniu...wczoraj jak napełniałam te skrzynie ziemią to miałam takie przeczucie (nie wiem czy to akurat dobre słowo), że w tym roku moje warzywa będą super i że wszystko sie uda....strasznie emocjonalnie do tego podchodze MUSI SIĘ UDAĆ

mówisz, że runianka?:-...hmmmm?....ja też ją mam, ale inadzej wygląda...pewnie to inna odmiana...ale fakt , faktem, że przez całą zimę zielona

malkul napisał(a)
Świetne skrzynie! widzę że wszyscy sie zarażają tem samym "trumienkowym" wirusem , hiohihihihihi

cieszę się , ze skrzynie się podobają..."trumienkowy" wirus sieje spustoszenie

romka napisał(a)
ależ mnie poraziła zieleń u Ciebie... a jakie skrzynie masz piękne!!! o Ty!!!
buziaczki z bagien

Hej Romka...a u Ciebie nie robi się zielono?...aż lecę sprawdzić...i o co chodzi z tymi bagnami? buziaki

Marta7 napisał(a)
Beatko,skrzynie cudne,podobają mi się i roślinki wiosenne też
Pozdrawiam serdecznie

Martuś...już nadzieję traciłam, myslałam, że wiosna mnie ominęła...teraz na kolor czekam. buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:30, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
A oto parapet minimalistki niekokoszki moje serce krwawi a ślina na myśl o warzywkach obcieka po kubkach smakowych

No to poszłaś na maksa
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:10, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
A oto parapet minimalistki niekokoszki moje serce krwawi a ślina na myśl o warzywkach obcieka po kubkach smakowych

Swojski widok.......
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:10, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Ciotka ,napisz mi prosze gdzie kupowłas w zeszłym roku hortensje incredible . Please

a jedną to ja chyba przytargałam do Madżenki na spotkanie czerwcowe Ogrodowiska
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:09, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
PROŚBA - wiele osób podczytuje więc osmielam się Prosić
Jeśli ktoś ma i może się podzielić ze mną Tojeścią orszelinowatą Lysimachia clethroides Biała - to poproszę. Mogę zapłacić i pokrywam koszty wysyłki

Troszkę mogę ci podrzucić ...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:05, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Madzia to taki specjalny szyf dla Bogdzi ode mnie, moja mała kosmitka juz śpi jak suseł, zaraz mleczko dostaje

haha
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:04, 16 kwi 2013

Do góry
Ciotka ,napisz mi prosze gdzie kupowłas w zeszłym roku hortensje incredible . Please
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:04, 16 kwi 2013

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:02, 16 kwi 2013

Do góry
Madzia to taki specjalny szyf dla Bogdzi ode mnie, moja mała kosmitka juz śpi jak suseł, zaraz mleczko dostaje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:56, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Madzia - tak pocięte na wymiar i wygięte wg zamówienia. Ależ to będzie wilgachne

Bodziu-podziękował.Widziałam twój prezencik, no masz się dobrze kobitkoytzrmam kciuki za twój ogród i niezmiennie jestem fanką twojego humoru.
A tu kosmitka nadaje : mnkdfnghfkkjdjfjsldjbm fgnakljghfjdjn

Kosmitka powiadasz???
Nie śpi jeszcze?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:56, 16 kwi 2013

Do góry
Jutro obornik muszę "rozpakować" do skrzyń. mam też umówione z sąsiadem że mogę sobie wytaczkowac ziemi z urodzajnego pola i jeszcze mogę z workiem przyleciećź aby sobie złomy na ściółę pod truskawki nabrać ALeż dziś mi się udało sporo załatwić

A mąż dziś ruszył drugi posiom tarasu, ale fotek niet bo i efektów brak.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:54, 16 kwi 2013

Do góry
Madzia - tak pocięte na wymiar i wygięte wg zamówienia. Ależ to będzie wilgachne

Bodziu-podziękował.Widziałam twój prezencik, no masz się dobrze kobitkoytzrmam kciuki za twój ogród i niezmiennie jestem fanką twojego humoru.
A tu kosmitka nadaje : mnkdfnghfkkjdjfjsldjbm fgnakljghfjdjn
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:35, 16 kwi 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Tak czas na "ekscytację" czytaj blachę

A blacha juz jest przycięta?! Wygięta?! hmm

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:28, 16 kwi 2013

Do góry
Melduję, że się przeprowadziłam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:26, 16 kwi 2013

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies