Magiczna gąbeczka..... Czuję się zaintrygowany niczym Judyta ową łechtaczką (W tym miejscu dziękuję Izie za ten zwrot, już niejedną rozmowę nim uświetniłem )
Matura dla mnie to duuuuża sprawa - a nie żaden bąk
Sebek.. ja cię zatrudnię do fug i bez matury.... Więcej, ja Cię adoptuję.. nawet.. i nie musisz tych fug szorować..
Złośliwe bestyje z naszych koleżanek..
Na Twoim miejscu wybrałbym wariant A - pozostaje jedynie sprawa psów. Na etykiecie pisze, że nie ma okresu karencji - jednak myślę, że przez 3-4 dni ich nie wypuszczaj na "trawę".
Drugim wyjściem jest tylko zbronowanie powierzchni, zrównanie ziemi i posianie trawy, a po kilku miesiącach opryskać bofixem, by pozbyć się chwastów, które wyrosły.
Wiem, że stosuję się do do akwariów - jednak w ogrodzie? Tutaj coś o tym pisze
Wydaje mi się, że jest to uszkodzenie mechaniczne - wytnij tą gałąź i tyle. Możesz nim opryskać, na pewno zadziała na niego pozytywnie
Może uda mi się jutro przy sprzyjających warunkach pogodowych rozprawić się z posadzeniem , choćby kulek bukszpanowych .... Ale nie wiem jaka pogoda zapowiada się na jutro a nie lubię marznąć
Paula, Aga - ja wiem, że ogrodniczki lubią przesadzać, ale żeby aż tak?
Ewa, byłem
Hania.... Ja dopiero się chyba rozkręcam.... Choć teraz zwolnilismy tempo i to mnie martwi.... Pisaliśmy przez styczeń i luty po 2-3 prace pisemne dziennie , czasem nawet na każdej lekcji coś było, teraz piszemy po 3 tygodniowo.... Coś knują te belfry
To jest właśnie takie pogranicze nauk ekonomicznych z projektowaniem Chodzę już czwarty rok do technikum ekonomicznego i nie chcę iść w całkiem innym kierunku.... To chyba drugi najtrudniejszy wybór w życiu... Pierwszy to ten przed ołtarzem... Chyba
Chciałbym na planowanie przestrzenne i gospodarkę nieruchomościami na UE... Jednak ciągle się waham czy to jest to... Może wiesz kto będzie potrzebny w Katowicach za5-6 lat?
Sebek mam do Ciebie- jako skarbnicy wiedzy Ogrodowiskowej prośbę Widziałam gdzieś w jakimś wątku zabudowane wejście do studni - obudowa drewniana, ale za nic nie mogę teraz tego odnaleźć.
HELP
1. Zapraszam, mój dom stoi otworem
2. Co planujesz od października? Studia... jaki wybór????
3. Twoja wyobraźnia = Mojej realizacji,
4. Przeprowadzka do "naszych ogrodów" - widzisz u mnie ogród? (Twoja wyobrażnia jednak jest piękna),
a sport to zdrowie biegaj.... również biegam