o kurcze to u Twojej sasiadki o wiele gorzej!
a u nas siatke przecieli,liczyli pewnie na jaką kosiarę ale na szczęście w garażu trzymamy. ale wiesz jakie to już jest uczucie gdy wiesz że ktoś obcy się szwędał..nie fajnie. i najgorsze żepieska mieliśmy takiego młodego i chyba go wystraszyli bo zaginął
anna_t – rany…jak to Cię okradli?!!! Współczuję!! Dobrze, że tylko kanciapę ale i tak nożyc szkoda. Złodzieja nie upilnujesz… W zeszłym tygodniu moją sąsiadkę okradli. Zamknęła drzwi i zeszła w łapciach do piwnicy, żeby zrobić porządek w słoikach z kompotami, grzybkami i ogórkami. Normalnie 30 minut jej nie było… Wraca a tu całe mieszkanie do góry nogami…nawet z szafki w łazience wszystko wywalone na podłogę…kanapy w salonie nożem pocięte… Ukradli jej dwa złote pierścionki, obrączkę i 500 złotych. Masakra !!! Oczywiście nikt nic nie słyszał, nikt nic nie widział!
MalGosia – Małgoś, napisz koniecznie jak było na Gardenii
Kojak – no całkiem nie źle…9 szczegółów…! W wolnej chwili pokażę rozwiązanie zagadki
MalGosia – Małgosiu, mój „szmaragdowy” jest w Twoim Ł.. a mieszkam i pracuję w P.
Każdy kiedyś zaczynał, więc pokazuj co tam masz. Wspólnymi siłami ogarniemy twój ogródek. A ze spotkań grupy łódzkiej już się nie wymiksujesz…już my Cię przypilnujemy.
PS. W Karsznicach byłam, ale w B.R. kupowałam hosty.
Monia81 – rozwiązanie już wkrótce…. chwilkę poczekaj
kitek81 – o rany, no co Ty…jakie przymrozki…nic nie słyszałam ???
Kasiek – 9 szczegółów to bardzo dobry wynik!
Jak pokażę rozwiązanie zagadki to i ten dziesiąty się znajdzie…
dzięki
właśnie o tą odległość ławek od ogniska mi chodzi, bo mam wrażenie że sa bliżej niż u Siaki czy Navi
to ja wstawiłam fotkę nieaktualną bo teraz tam jest zadaszenie na stałe tak?przezroczyste? wybrałaś tą tkaninę bo lżejsza czy tez cenowo tańsza?ty u nich byłaś czy wysyłają?
To nasadzenia całkowicie nieregularne, na wyczucie. Wyższe często pojawiają się niekoniecznie na końcu. Topiary sadzisz w sposób przemyślany, a z pozostałych roślin, o ustalonej liście gatunków oraz ilości wyliczonej na daną powierzchnię, tkasz gobelin.
Jest to tkanina winylowa, stosowana do napinanych liter wiekogabarytowych. Tkanina winylowa, przy tej samej powierzchni, jest kilkukrotnie lżejsza od płyty plexi.
System do napięcia i klipy i wypelniacze tez z tej samej formy http://www.proaluminium.com.pl/prof_system.html
Danuś chodzi mi o taki zakątek głównie zielony, gdzieniegdzie trochę bieli. glównie chodzi o faktury liści i zimozielone kostki z cisa i może te rododendrony.
tam będzie bardzo cieniscie bo to wschod-południe czyli wystawa praktycznie zachodnia a brzozy i ją pewnie z czasem zasłonią.