Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Nikita 15:59, 18 lut 2018

AgataM – witam Agatko, cieszę się , że do mnie zagladnęłaś.
U mnie Pani Wiosna wpada co kilka dni na momencik, lecz wieczorami ucieka. Obiecała jednak, że jeszcze wróci. Chcesz…to mogę porosić, żeby ciebie też odwiedziła.
Słoneczne pozdrowienia przesyłam.

Monka – już lecę do Cię….

MalGosia – no nie żartuj Małgoś…jesteś z miasteczka Pani Trawki ? Mam rozumieć, że jesteś z Ł.???
Wspaniale !!!! Jak już się ujawniłaś to Cię tak szybko nie wypuścimy. Zakładaj wątek i pokazuj swój misz-masz. Kochasz hosty? To dobrze trafiłaś…ja je też uwielbiam.
Wpadaj do mnie kiedy tylko chcesz…po podglądać roślinki (bo z tym wzorowym porządkiem to tak perfekcyjnie wcale nie jest) a i może w realu na jakieś ciacho i kawusie też wpadniesz.
Nikita 16:00, 18 lut 2018

Jak co roku (w oczekiwaniu na wiosnę) proponuję zabawę. Znajdź 10 szczegółów – to już u mnie tradycja na przedwiośniu. W ubiegłych latach krzyczeliście, że zagadka za trudna, że oczki już nie te co dawniej, że trzeba wspomagać się okularami..
W tym roku zgadywanka będzie łatwiejsza. Zaczynamy?
Nikita 16:01, 18 lut 2018

Znajdź 10 różnic pomiędzy obrazkami

anna_t 17:31, 18 lut 2018

Po prawej więcej pąków kwiatowych
MalGosia 18:11, 18 lut 2018

Madziu

znalazłam 8 różnic na obu fociach

tak, jestem z Ł, a pracuję w Ł. (Twoim mieście)
za zaproszenie dziękuję i również zapraszam (nawet postaram się coś słodkiego zrobić, choć to z mojej strony będzie wyczyn, ale uczę się )
widoki ogrodowe, aktualnie u mnie marne, dlatego na wątek przyjdzie czas, gdy coś zacznie się klarować, a nade wszystko, wyglądać na razie staram się zbierać roślinki na nasadzenia (sporo przemyciłam od Karoli - nie wiem czy CI się pochwaliła, ale mój eM. musiał przyjechać po nie pożyczonym busem, gdyż worki nie mieściły się w moim autku), a działka, niestety, obecnie stanowi przechowalnik...
z dobrego źródła wiem, że grupa Łódzka jest świetna - Karola zapraszała mnie kilkukrotnie na Wasze zloty, ale zawsze kolidowały mi one z pracą
mam nadzieję, że kiedyś uda się nam spotkać w realu

PS. czy to Tobie w Karsznicach bym porwała żółtą jeżówkę pełną z B.R.?
Monia81 18:22, 18 lut 2018

9 różnic zobaczyłam, z 10 mam problem braki liści i pąki tak jak Ania już napisała po prawej ich więcej czekam na rozwiązanie
kitek81 19:25, 18 lut 2018

Wiosenne fotki, licznik też idzie do przodu
Szkoda, że na przyszły tydzień takie przymrozki zapowiadają i śnieg
Kasiek 23:45, 18 lut 2018

9 widze
popcorn 08:25, 19 lut 2018

oooo, moja MalGosia

buziaki!!! kiedy będzie Twój wątek???

Madzia ściskam
MalGosia 15:13, 19 lut 2018

Karolinka,
wątek będzie, jak Ci jeszcze troszkę roślinek podbiorę z Twego ogrodu w K., gdy przyjedziesz wiosną (mój M. zastanawia się w jaki sposób zabierzesz do maleńkiego samochodu tę wielką jeżynę...) i ustawię oczywiście je w szeregu, bym się przed mamą Karolinką nie musiała za nie wstydzić - aktualnie Twój białasek (wawrzynek) kwitnie i namyśla się co dalej

Madziu,
nie mogę jeszcze pisać pw (pewnie za mało postów), ale przyjdzie ten dzień (mam taką nieśmiałą nadzieję), że dowiem się, gdzie masz działeczkę (i już zaczynam główkować, w którą stronę), ale obstawiam kierunek Zd.W.
a czy byłaś może na targach Gardenia, ale w czwartek? dziś dostałam propozycję wyjazdu na ten dzień i zastanawiam się czy warto? w sumie to sobota jest sprzedażowa... i mam zagwostkę!