Aniu, nie wiem, gdzie ty to wysprzątanie zobaczyłaś daleka droga przede mną, ale stosuję zasady, jedno do końca doprowadzam, dopiero z drugie się wezmę, w domu przy remoncie, jakoś tej zasady nie uświadczysz
jedyne co, dokupiłam 10 cisów, niestety cena razy 2 poszła w górę;( w weekend posadzimy mam nadzieję
Kostka będzie jedynie przekładana .... na nowo osadzana bo się w niektórych miejscach pozapadała .... Prace prawdopodobnie ruszą od kwietnia ....
Masz rację z przymiarką dzienks
Kup sobie tania ciemną i jasną donicę w ikea i postaw , zobacz który lepiej pasuje.... Jeśli decydujesz sie na zakup tak drogiej donicy to lepiej wcześniej przetestować.
Kostkę przed domem nie wymieniasz? Pokaz aktulane wejscie.
o widzisz Sebuś te w prostokącie będą super na taras drewniany bo on po kwadracie jutro sobie to pospisuję .... przy tarasie myślę o ciemnych szarościach a w altanie pomieszam szarość ciemną z dodatkiem jednej czarnej ......
Wydaje mi się, że bardziej konweniowałby jasny kolor donicy - współgrałby również z kostką, bo chyba też jest jasnoszara po bokach Chyba, że drzwi będą czarne - to wtedy może być ciemna donica