Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Co z tym ogródeczkiem począć 22:08, 28 gru 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ale z Chodakowska dzisiaj 15 minut dałam radę

Jesli nie cwiczyłaś wcześniej to nie przesadzaj. Ja cwiczę dwa razy w tygodniu jogę i cięzką mi z Chodakowska wytrzymac. Zacznij od pilatesu lub jogi a gdy nabierzesz kondycji wróć do Chodakowskiej

Ps mam nadzieję ze chociaż zaczęlaś od skalpela a nie killera? .......
Co z tym ogródeczkiem począć 22:06, 28 gru 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
wiosną co zbędne zrzucisz w ogrodzie
choć muszę przyznać że niebezpiecznie wpadać w słodycze i piwko- kaloryczne wszystko jak diabli i uzależnia. No cóż lepsze takie uzależnienie od papierosów, ale z każdym trudno walczyć.
Same mądrości mi się tu napisały...tylko jak to realizować w życiu.
Ja słodkiego na codzień nie jem, a w święta sobie pozwoliłam i odchorowuję. I jak ciężko się powstrzymać kiedy jeszcze ciasto moje ukochane makowe zostało

Ula dlatego masz taką figurę. Ja uwielbiam słodzycze (dopiero na starosć po 35 roku życia mnie tak wzięlo) i to mnie gubi...

Ewka obejrzyj te fotki i dawaj z ćiwczeniami,będę Cię motywować. Wiosną będziesz już miała kibić i poprawisz ją w ogrodzie
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:03, 28 gru 2013

Do góry
Chyba musimy się pogodzić z prawami natury... Co ma być to będzie....
Lecę w kulki... 22:01, 28 gru 2013

Do góry
Buziole, odpoczywaj i świetuj Nowy Rok!!
Ogród do kwadratu 22:00, 28 gru 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Marzenko... tak naprawdę juz się znamy - byłyśmy na Gardenii, ale...., ale... ja musiałam szybko wracać i nie byłam na sławnym obiadku

Beatko trawka nie była specjalnie dokarmiana... raz czy dwa podlana florovitem.... sama jestem w szoku - co do choinkowych ozdóbek... pszę bardzo ... instukcja

Masz racje ale to nie to samo jak wspolny grzaniec na stoku
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 21:59, 28 gru 2013

Do góry
Poczytalam o dietetycznej Wigili i slinka mi leci
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:47, 28 gru 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)
...może za wcześnie, ale niestety wybywam więc...

Aniu miłego wypoczynku zatem i wielkie dzieki za życzenia!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:46, 28 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
mowisz z youtubem?? hmm....chyba poszukam...ale tak jak piszesz - w grupie raźniej.

Zdecydowani rażniej. Skoro masz grupę nordic namów dziewczyny na jogę.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:45, 28 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Ja ćwiczę, bo lżej mi w życiu, gdyby mi ktoś zarzucił, że nic nie robię, zawsze lepiej się poczuję,
ale formę chcę utrzymać dla snowboardu Marzenko ja 12 stycznia na pewno będę w Białce,
sezon już rozpoczęłam, było cudownie, choć nie śmigam jako wyczynowiec,
ale poślizgałam się do woli a w lutym w Dolomity jedziem tam to dopiero na nas czeka przygoda

czy w powietrzu, czy na dooopie, czy na nogach

Superowo!!! Widzimy się w Bialce. Zmobilizuj mnie do nauki jazdy na desce
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:44, 28 gru 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Moge negocjowac, ale tylko w czasie odsuwam..

Irenko przesuń termin i jedż z nami do Bialki Weź corkę i wnuki ze sobą
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:42, 28 gru 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Ano skuteczne pinsy
Ja dzięki temu mogłam pokazać nowe krzesła do kuchni... i tak powolutku z resztą postępuję...ostrożnie ale skutecznie.

Widzę, że Ty już do wiosny się przygotowujesz...brawo

Hi hi niech M'owie myślą, że to oni wykoncypowali.
Mój zawsze twierdzi, że to był jego pomysl
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:41, 28 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Lampy prześliczne!!! A z tym dążeniem do doskonałości i majątku to racja....Jednak trzeba zaakceptować to tempo albo zostanie się w tyle....I niestety nikt za nami się nie będzie oglądać....Lajf is brutal.... Moim marzeniem jest praca w przyszłości, którą będę lubić i którą będę mógł się zająć czasem kilkanaście godzin dziennie, bo wiem, że da mi ona profity nie tylko finansowe, ale również satysfakcję z tego co robię.... Latam 1000 metrów nad ziemią - coooooo?

Najwazniejsza pasja, wtedy sukces i finanse przyjdą same. Pracowity i ambitny jesteś więc sukces gwarantowany!
I nie przesadzaj z kilkunastoma godzinami dziennie.... Czytałam o 26 letnim Japonczyku, ktory pracował 90 godzin tygodniowo, same sukcesy, stawiany za wzór kolegom, zmarł na zawal w wieku 26 lat....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:38, 28 gru 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Marzenko... bardzo mozliwe, że będziemy w Białce ... bardzo możliwe. Mam pytanie odnośnie jogi - czy Ty ćwiczysz w klubie czy w domu, korzystając z jakiejś płytowej mądrości?

Ćwiczę w grupie 3-5 osobowej na moim osiedlu , w bardzo kameralnej atmosferze. Potem pogaduchy i winko (oj strasznie boli po tym głowa ). Czasami jednak grupa ma problem aby się zebrać..... Tak jest od 13.12....
Po kontuzji kolana pierwsze kroki z jogą robiłam z youtubem , linkowałam Ewie te ćwiczenia.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:35, 28 gru 2013

Do góry
gusiarz napisał(a)
Chodakowska jak dla mnie daje do wiwatu, ale jest skuteczna...
Świetne są też one:
Jillian Michaels
Mel B
Szczerze polecam szczególnie Jillian

Znam obie teroretycznie jestem już przygotwana ze wszystkiego, jillian subskrybuje a dodatkow czytam o P90X i insinity
Ale na razie ledwo skalpel wytrzymuję.....
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:34, 28 gru 2013

Do góry
Irenko mnie zawsze zaduma w świeta ogarnia
Zasady powolności :
- uprawiać ogród
- ćwiczyć jogę
- celbrować jedzenie i gotowanie - slow food
Resztę czytam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:31, 28 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
boszeee o czym Wy tu rozprawiacie... ćwiczenia gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chce... na wiosnę intensywnie biegałam i musiałam przestać bo mi kolana zaczeły szwankować
Madżen z Chodakowską dawno ćwiczysz?

Dopiero zaliczyłam 5 skalpel z Ewą
Od biegania mojej corce siadły biodra....
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:21, 28 gru 2013

Do góry
Aniu w lutym i w Austrii bywają tłumy.... A na Kaprun w grudniu było tak jak w Szklarskiej w sezonie... podobno 6 mln Polaków już jeździ na nartach i w czasie ferii w Alpach częsciej słyszę polski niż inne jezyki. Z roku na rok wydaje mi się , że jest coraz więcej. Dużo osob stawia pierwsze kroki na nartach w Alpach....
Ja również póżno nauczyłam się jeździć, również z córką
Wiesz źe na mnie mozesz liczyć nawet gdy nie mogę jeżdzić Chopok zaliczymy razem w lutym, bo z powodu sesji egzaminacyjnej corki w Alpy pojedziemy najwcześniej w marcu... Oby troszke nam sniegu dopadało, bo w trudnych warunkach boję się o moje kolano.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:38, 28 gru 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Marzenko jakie one maja brzuszki .....tez taki kiedyś miałam

To ćwicz kofana 5 razy w tygodniu i możesz być taka!!! Widzialaś jak wygląda Sandra Bullok? 49 lat a figura jak 18 latki wystraczy 7 dni w tygodniu z osobistym trenerem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:36, 28 gru 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
ja też Madzenko, ja też !
ale jak widzę jak ludzie gnają za kasą aby potem nie mieć czasu z niej (tej kasy) korzystać....to mnie przeraża ! czasem warto żyć prościej ale żyć a może się mylę..... naszło mnie nostalgicznie.... bo życie mija zbyt szybko ! bo chcemy tak wiele (domy, samochody, wakacje) a nie zawsze umiemy się tym cieszyć.... nie każdy, wiem.... wybacz, w końcu każdy sam jest kowalem swego losu

Naszla mnie taka mysl, gdy obejrzalam 106 letniego indyjskiego ogrodnika.... Chcę dożyć co najmniej 90-tki w dobrej kondycji.... A w takim tempie i stresie obym z 10 lat jeszcze pociągnęla
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 17:35, 28 gru 2013

Do góry
Domi napisał(a)
Marzenko, masz już nowe lampy w jadalni czy to dopiero plany? Jakie wybrałaś? To mówiłam ja- lampoholik

Domi mam
http://www.pinterest.com/pin/421579215089636218/
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies