Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Moja pierwsza hortensja w ogródku.

Ewa 15:53, 28 gru 2013

Dziwne uczucie związane z brakiem śniegu w grudniu .....chyba trzeba się przyzwyczaić, cieszyć się słońcem i spędzać czas jak najwięcej w ogrodzie

anna_studio 19:38, 28 gru 2013

Ewuś...ja już zostawiam...

Bogdzia 20:25, 28 gru 2013

Myślałam że napisałaś coś o dietetycznych świetach , sama robiłaś czy na wyjeździe takie były? Ciekawy temat , zdradz szczególy. Pozdrówka.
Ewa 20:31, 28 gru 2013

anna_studio napisał(a)
Ewuś...ja już zostawiam...

Aniu pięknie, pięknie....niech tak będzie!!!
Ściskam
Ewa 20:43, 28 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Myślałam że napisałaś coś o dietetycznych świetach , sama robiłaś czy na wyjeździe takie były? Ciekawy temat , zdradz szczególy. Pozdrówka.

Bogdziu
hahaha u mnie było bardzo skromnie, w domu, z uwagi na dietę nie wyjeżdżaliśmy. W podróży zawsze coś człowieka skusi, albo się zapomni. Choć minęło trochę czasu od operacji ciągle mnie boli. Ale był barszczyk czerwony, uszka z pieczarkami, pierogi z ziemniakami, gołąbki z ryżem i pieczarkami, dorsz dla mnie dla reszty łosoś i kapusta z grzybkami leśnymi ( którą tylko wąchałam ). Z ciast tylko rogaliki drożdżowe Nie było Bogdziu moczki ,którą poznałam właśnie na Śląsku i najbardziej kojarzy mi się teraz ze śwętami, nie było torta pierwszy raz od 28 lat hihihi Mimo wszystko było cudnie

Ściskam Cię Bogdziu
Bogdzia 20:50, 28 gru 2013

E to ja myślałam że tylko jakieś kaszki jak szpitalne jadłaś a Ty miałaś świeta jak należy , mnóstwo pyszności. Moczki nigdy nie jedłam wiec nawet nie napiszę że szkoda ze jej nie miałaś.A torty? - bez nich da sie zyc, choc ja uwielbiam , szczególnie alkoholizowane bo alkoholi nie pijam prawie wcale i tylko takie w ciastach i tortach to moje pijaństwo.Pozdrawiam serdecznie.
monteverde 20:51, 28 gru 2013

Ewa napisał(a)
Dziwne uczucie związane z brakiem śniegu w grudniu .....chyba trzeba się przyzwyczaić, cieszyć się słońcem i spędzać czas jak najwięcej w ogrodzie

Ewa te kapusty świetnie wyglądają zdrówka życzę szkoda, że nie mogłaś wszystkiego popróbować w święta z potraw pozdrawiam
Madzenka 21:59, 28 gru 2013

Poczytalam o dietetycznej Wigili i slinka mi leci
Pola 10:33, 31 gru 2013

Ewa, macham do Ciebie i życzę szczęśliwego Nowego Roku... zdrówka... i moc siły w poczynaniach ogrodowych .... w tym roku nie było okazji się spotkać ciężki rok za mną... ale mam nadzieję, że ten nadchodzący będzie bardziej towarzyski... buziaki zostawiam i miłego sylwestra życzę...
Ewa 11:07, 31 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
E to ja myślałam że tylko jakieś kaszki jak szpitalne jadłaś a Ty miałaś świeta jak należy , mnóstwo pyszności. Moczki nigdy nie jedłam wiec nawet nie napiszę że szkoda ze jej nie miałaś.A torty? - bez nich da sie zyc, choc ja uwielbiam , szczególnie alkoholizowane bo alkoholi nie pijam prawie wcale i tylko takie w ciastach i tortach to moje pijaństwo.Pozdrawiam serdecznie.

Bogdziu to ja zapraszam na moczkę na Górny Śląsk, a jak wpadniesz to zrobimy alkoholizowany tort też