Oj, jak ja zazdroszczę tym, którzy mogą rano i wieczorem przechadzać się po swoim ogrodzie. Ale cieszę się, że mam zdjęcia, zapamiętane widoki pod powiekami i zapach unoszący się znad wazonu z kwiatami. Jakoś przetrwam do weekendu Pa!
Śliczny!
Możesz mi napisać jakimi farbami malowalas? Też chce szaro biały
Nasz ciut podobny,ale z zabudowanym tarasem ( daszek) mąż musi jeszcze skończyć barierke,balustradę,schody, okiennice. A ja chcę kupić farby i malować!!!
NN po silnym wiosennym cięciu spowodowanym wymianą pergoli i na dalszym planie Louise Odier - obie bardzo podobne. W niedzielę sąsiadka zaangażowała swój nos, by porównać zapach obu i orzekła, że nie są takie same, więc nadal mam NN
Czy jest szansa by odratować moje tuje? wiem że są popełnione podstawowe błędy- była mata położona i na to kamienie (sadzone były tuje przez ogrodnika). Dziś wyrzuciliśmy mate, dosypaliśmy ziemi i obłożyliśmy korą, te gorsze niestety trzeba było zamienić na nowe, czy coś jeszcze można zrobić? Mam też nawóz w granulkach do tui osmocote czy można podsypać tego nawozu przy sadzeniu nowych tui?