Tak Danusiu, szał się zaczął. Muszę zrzutkę z aparatu zrobić, nie było kiedy, ale pokażę dzięki za piękną relację z moich włości,buziaki
tu początek
dziś cała w kwieciu, ta piwonia bardzo długo kwitnie
tak mam pokusę tę malinową jesienią podzielić, ale nie wiem czy nie za młoda
Bardzo piękna, pokazała skalę wielkości ogrodu
Gosia, właścicielko perfekcyjnego ogrodu, jak Ty nie widzisz niedociągnięć, to tylko się cieszę
Wiem, że Danusi ogród bogaty, podziwiam go od początkuz wielką przyjemnością obejrzę w realu
Agatko dzięki
Ostatnio nie mam czasu, więc zaległości w odpowiedziach, za co przepraszam. Buziaki
klon Flamingo, to na forum persona non grata
a ja go lubię
ma piękne liście
wprawdzie u mnie ogromne drzewo, ciut śmieci, ale które rośliny i drzewa nie śmiecą
po cięciu wypuszcza nowe kolorowe liście, biel i róż i melanż
Ela dzięki, ale zobacz ile na forum cudownych ogrodów, te najpiękniejsze w tv podziwiamy. Kolejne będą filmowane Kasi i Sylwii.
Ale swój lubię, choć czasami ogrom prac mnie zniechęca do niego
ładnie pachnie, ciekawie wygląda, ale kwiatek trzeba wyłuskać
po 2 latach hakonki All Gold nabrały masy, mam 7 sztuk własnej hodowli, idą na nowe miejsce, a do nich dołączą fioletowe bodziszki, jak przekwitną będę dzielić
Z wami też było fajnie
W tym roku to nawet trawnik niczego sobie, ale za to szyszek od groma, jakiś urodzaj na nie
no i coś to białe, co pyli....wszystko oblepione i zasyfione, na okrągło robota...
I ja też
Ale sama też lubię go focić choc nie zawsze wczoraj tak byłam zmordowana i mimo iz wspaniałe światło było, nie chciało mi się po aparat ruszać
Bardzo fajny dzień
Ostatnio stale kogoś gościmy
Ja też lubię spojrzenie innych, odkrywam ogród na nowo; zresztą sama, jak odwiedzam czyjś ogród, lubię sama sobie po nim łazić
Tak się w nim czasami czuję, o ile nie mam na niego nerwa dziękuję Danusiuno i jest satysfakcja, że na gruzwisku coś się stworzyło
całe szczęście nie wszystkie czosnki psy skosiły
Z tym leżeniem różnie, wnusie najczęściej, ale i nam się zdarza
jednoroczne codziennie mnie zachwycają
teraz ogród kipi, chyba nie pamiętam takiego roku, aby wszystko naraz dawało popis
Spotkanie bardzo udane, a i tak człowiek się nie nagadał