Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowe perypetie:)

Ogródkowe perypetie:)

abiko 13:49, 12 cze 2018

Monia81 napisał(a)

śliczności pokazujesz a przy tych schodkach to na czerwono kwitnące po lewej stronie to co to jest? buziaki

Monia to goździk brodaty, taki babciny
sylwia_slomc... 13:50, 12 cze 2018

Masz masę pięknego kwiecia w ogrodzie To sztuka przy takiej powierzchni, bo tak posadzone, ze nie ma bałaganu, a jest mega romantycznie
Monia81 13:58, 12 cze 2018

abiko napisał(a)

Monia to goździk brodaty, taki babciny

Ślicznie wygląda, przyciąga wzrok tym swoim kolorkiem dzięki
MirellaB 14:59, 12 cze 2018

Przyglądam się Twojej róży Piano i wydaje mi się, że podobna kolorem do mojej chyba, że zdjęcie kolor przekłamało.
Moja Piano w pierwszym roku była czerwona tak jak być powinna, a w kolejnych latach kolor podobny do Ascot.
Zajrzyj do mnie i zobacz ostatnie wstawione zdjęcia. Napisz czy jest taka jak Twoja?
abiko 15:10, 12 cze 2018

MirellaB napisał(a)
Przyglądam się Twojej róży Piano i wydaje mi się, że podobna kolorem do mojej chyba, że zdjęcie kolor przekłamało.
Moja Piano w pierwszym roku była czerwona tak jak być powinna, a w kolejnych latach kolor podobny do Ascot.
Zajrzyj do mnie i zobacz ostatnie wstawione zdjęcia. Napisz czy jest taka jak Twoja?

Aaaa.... MirellaB Ty masz racj. Mam obie, ale tą co pokazałam to Ascot oczywiście. Natomiast kolorem jest podobna do Piano, tylko dla mnie ma inne filiżanki kwiatowe
Już edytuję..
MirellaB 20:40, 12 cze 2018

Hmmmm czyli jednak Ascot. Kurcze jak to możliwe, że moja Piano przemieniła się w Ascot? Kupowałam ja dla czystego czerwonego koloru. I tak jest piękna, ale ta sytuacja mnie zirytowała.

Piękne pole lawendowe, gdzie to jest?
Katkak 20:56, 12 cze 2018

Jak ja kocham te Twoje schodeczki i ich całe otoczenie . Są wyjątkowe i niepowtarzalne, bo takiego czadowego wejścia do ogrodu nie ma nikt.
Urszulla 21:11, 12 cze 2018

abiko napisał(a)
Wczoraj kupiłam sobie kolejną różę, pisałam, że mam jeszcze 3 miejsca ale już ciężko z sadzeniem..
Jan Paweł II - śliczny zapach i biała

kolejna do kolekcji tym razem z białym obrzeżeniem liści
i floksy

Mam tą różę, właśnie się wykwitła. Lubię jej delikatny zapach Edenka dla mnie to wiodąca róża i ulubieniec
Anitka 22:26, 12 cze 2018

abiko napisał(a)
Na tarasie powoli mam same płatki

i moja ulubienica

zaczynają białe

te to nowe.. oczywiście będą białe

Ten taras nawet z samymi płatkami będzie uroczy.
Czy ty mi dałaś tą swoja ulubienice?
A białe lilie uwielbiam, a żadnej nie mam. Będę u ciebie podziwiać
Nie wiem jak ty to robisz, że na tak małej powierzchni tyle cudności masz posadzone
abiko 08:46, 13 cze 2018

MirellaB napisał(a)
Hmmmm czyli jednak Ascot. Kurcze jak to możliwe, że moja Piano przemieniła się w Ascot? Kupowałam ja dla czystego czerwonego koloru. I tak jest piękna, ale ta sytuacja mnie zirytowała.

Piękne pole lawendowe, gdzie to jest?

Hmm masz ją u siebie pokazaną?, Ascot ma takie cudowne pąki jak dla mnie nie do podrobienia w tym kolorze. Ona nie jest taka czerwona czerwona..