Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:30, 24 gru 2013

Do góry
Życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt. Życzę aby były spędzone w cudownej rodzinnej atmosferze. Zycze obfitości prezentów pod choinką

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:28, 24 gru 2013

Do góry
Adamo wycmokany a ja między odpucowywaniem domu przed wizytacją NIK a smażeniem karpia wklejam zdjęcia

Gwiazdki na ścianie i choinka pełna prezentów

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 10:20, 24 gru 2013

Do góry
Dziekuję Wam bardzo serdecznie za życzenia i pamięć. Moje życzenia wkleję wieczorem do wątku życzeniowego.
Dziekuję, że jesteście i podzielę się opłatkiem i myślami z Wami wieczorem

U mnie ostre przygotowaniado Wigili ale dla relaksu zasiadlam przy kawie do forum i już sie uspokoiłam. Zmykam postrzątać, przygotować stół i dezwę się wieczorkiem

Tytusek nie najlepiej, gdy wyjdziemy na spacerek, po przejsciu kawałeczka zaczyna skomleć z bólu. W domu w trakcie obserwacji rybek suszących się do wędzenia, podskakuje i potrafi siedzieć w bezruchu z oczami z miłością wpatrzunymi w pstrągi Weż i czlowieku stwierdż jak sie czuje dajemy rade. Jakby co, klinika weterynaryjna przy Uniwerku przyrodzniczym czynna codziennie... Nawet w świeta....

Cmokam siarczyście w ten ciepły wigilijny dzien
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 10:14, 24 gru 2013

Do góry
Zazdroszczę białki.... Mam nadzieję, że uda mi się chociaź na jeden dzień wyrwać do Czech na narty.
Buziam świątecznie i zmykam. Po świetach znów znajdziemy czas na forum
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:11, 24 gru 2013

Do góry
Anulka dasz radę!!! A jak skończycie będzie dużo miejsca na rupieciarnię i nie tylko.
Buziaki zostawiam i życzę wytrwalości i cierpliwości.
Katalpa wygląda ślicznie.
Za rok będą inne święta bo bedzie wnusiu
Ogród do kwadratu 10:06, 24 gru 2013

Do góry
Cudownie, gustownie, klimatycznie. Prosze o więcej fotek.
Zmykam w pospiechu bożonardozeniowym i zostawiam życzenia wytchnienia, radości i obfitości prezentów.
Ogród niby nowoczesny ale... 10:04, 24 gru 2013

Do góry
Magdaleno cmokam bożonarodzeniowo. Jesli "nieodcmokniesz" przylecę do Ciebie na miotle
W Gąszczu u Tess 10:03, 24 gru 2013

Do góry
Tesiu Ty ukryty talent dekoratorski jesteś dzieki forum talent został odkryty
buziam świątecznie i liczę ze wrócisz na dłużej
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 10:01, 24 gru 2013

Do góry
Ewo caluję imieninowo. Życzę cudownej atmosfery świątecznej i obfitości prezentów.
Buziaki
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 09:59, 24 gru 2013

Do góry
Lena napisał(a)
O raju...ale choinka!
Cudownie Konstancjo
Czuć wspaniałą atmosferę waszego domu a ja skrycie liczę na więcej zdjęć

I ja liczę i czekam
A poniewaź wieczorkiem zginę w wirze przygotowań, dlatego wpadam osobiści cmoknąć Ciebie, Adamo, Viki i Tekilę boźonarodzeniowo.
Cmoknij dwa razy ode mnie Adamo z okazji imienin.
Buziaki zostawiam i liczę na Twoja wenę w robieniu zdjęć świątecznych , chcialabym poczuć ten klimat.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:56, 24 gru 2013

Do góry
Heloł Gotowa do Świat? Ja biegam z szleństwem w oczach w piżamie po domu i ponieważ kręcę się wkółko zasiadla przy kawce do forum
Moje zmagania ogrodowe 09:53, 24 gru 2013

Do góry
Piekne kolory na choince. Teraz jest czas dzieci dla choinki.... W przyszlości będzie Twoja ale już nie będzie tak cieszyć.... Buziaki przesyłam boźonarodzeniowe i zyczę cudownego rodzinnego i spokojnego czasu. I czasu na wpatrywanie się w choinkę
Co z tym ogródeczkiem począć 09:50, 24 gru 2013

Do góry
Ewuś przybiepgam z życzeniami imieninowymi:
Aby ogród piekniał z dnia na dzien
Aby M nie żałowal finansów na roslinki
Aby studentka zaliczała kolejne sesje
Aby młodsze pociechy sprawiały radość
Abyś kaźdego dnia była szczęsliwa
Abyś codziennie była taka jaka jesteś
Cmoknięcia imienionowe przesyłam

Kubusiowo II 09:46, 24 gru 2013

Do góry
Gosiu pieknie przyozdobiłaś balkon. Lansuj prosze modę ogrodowiskową na balkonach bo wciąż w większości mamy smutne balkony... I za radą dziwczyn - krzesła, kocyk i gorący kubek i podziwiaj Warszawę
Buziaki ślę równieź świąteczne
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:58, 23 gru 2013

Do góry
Gosiu
Czy widzialaś ile zaoszczędziłaś
http://foldbedding.com/product_info.php?products_id=136
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:56, 23 gru 2013

Do góry
Nie smucimy się cieszymy się i koniecznie kawka w ZC w nowym Roku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:50, 23 gru 2013

Do góry
Sebuśkam, kurcze a ja szlaban córce zrobiłam bo zamierzala wrocić o 22... Ciekawe przy przybędzie z odsieczą o 20?
Początki w Kruklandii 19:47, 23 gru 2013

Do góry
Juzia to Ty już prawie gotowa na święta jesteś
Kondziowy Ogród :) 19:46, 23 gru 2013

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Kondrat ,ty Piwosz jak mój M ,inne trunki odpadają no ewentualnie grzaniec zimą ,jak na złość nic munie rośnie w pasie76 cm ma.

Do czasu.... Ciekawe ile ma lat, około 40 brzuszek od piwa urośnie
Kondziu brzyszki codziennie koniecznie rób
Rododendronowy ogród II. 19:43, 23 gru 2013

Do góry
dajana napisał(a)
Bozenko kiedys kuchnia była moim królestwem uwielbiałam gotowac patrzec jak inni pałaszowali i oblizywali palce Nigdy bym nie przypuszczała ze z czasem to co kiedys lubiłam zniknie jak sen i stanie sie niemiłym przymusem . Dzisiaj zmuszam sie do gotowania i szkoda mi czasu stac na garami tyle zycia zmarnowanego aby innym dogodzic Miewam tylko takie chwile kiedy cos robię w kuchni bo sama tego chcę, wszystko inne to przymus ..Wyrosłam juz z wielu rzeczy byc moze czas który ucieka stał sie bardziej cenny i chciałoby sie go wykorzystac lepiej z korzyscia równiez dla siebie nie tylko innych.Zauwazyłam jeszcze dziwna zmianę w sobie, buntuję się niczym nastolatka potrafie nawet trzasnac drzwiami i wykrzyczeć Nie! Ciekawe jakie jeszcze zmiany mnie w sobie zaskoczą Miłych Świąt Bożenko

Model rodziny wśród moich znajomych bardzo uległ zmianom, niewiele kobiet gotuje, mężczyżni nie traktują tego jako coś wstydliwego. A moja córka zapowiedziała, że bedzie utrzymywac swojego chlopaka..... Świat się zmienia..... . Najważniejsze byc szczęsliwym i żyć w dobrym, zgodnym zwiazku czego wszystkim Paniom na tym forum życze
Bogdziu buziam w przerwie kulinarnej przy herbacie i serniku
I jak nie lubie gotować tak to wspólne z M przygotowywanie świąt przy muzyce to najprzyjmniejszy czas.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies