nie czytałam Twojego listu a tu czytam że masz nowego ipada fiu, fiu więc marzenia się spęlniają hehe
Jedyny sposób aby nie tyc po piwie to rezygnacja z niego. Lubisz piwo ? pocztaj co ono zawiera i co do niego dokładają, to juz go nie ruszysz .To nie jest piwo co nam serwują na obecnym rynku lecz chemia i syropy o smaku i zapachu chmielu .Okrutna jestem co? ale w dobrej wierze to napisałam .Spokojnych i pięknych Świat Kondziu tobie i Andrzejowi zyczę.
Dajana święta prawda przy niektórych markach po jednej butelce przewraca wnętrzności ... chęci jednak czasami zwyciężają z rozsądkiem Kondzio tylko nie przerzucaj się na makówki
Pozdrawiam świątecznie!
Rozumiem, że to nie tylko dla Kondzia? Ja też mogę skorzystać? Tylko dlaczego "tajskie"?
Kondrat ,ty Piwosz jak mój M ,inne trunki odpadają no ewentualnie grzaniec zimą ,jak na złość nic munie rośnie w pasie76 cm ma.
Do czasu.... Ciekawe ile ma lat, około 40 brzuszek od piwa urośnie Kondziu brzyszki codziennie koniecznie rób
Po Nowym roku ,też chcę na dietkę ,trzeba zrzucić ,kilka kilo do wiosny.pozdrawiam