Skad ja to znam- satysfakcja po udanych lowach Najbardziej nie lubie jesli niegdzie nie mozna znalezc tego co sobie zaplanowalam. Te trawki sa cudne- co to za odmiana?
Zachwycać się pięknymi okazami krzewów i kwiatów zimno od Kanału niestety opóźnia kwitnienie jak i też sam klimat AngliiPrzysiąsć na ławeczce rodzinnie w zdumie
Piekniusio sie robi, a co to za trawki te bialo-zielone przy tarasie? Clematisy uwielbiam. Grafitowy garaz bedzie ladnie wygladac Sama coraz wiecej grafitu u siebie wprowadzam i musze stwierdzic ze to bardzo uniwersalny kolorek, doslownie wszystko mozna pod niego dopasowac i jest latwo dostepny- od doniczek po kolor kostki brukowej
Mam takie wrazenie ze brakuje w tych rabatkach spojnosci. Z jednej strony turzyce, miskanty i derenie - a z drugiej rodki, zurawki, czarny konwalnik i z tylu sosony hosty. Jak wam sie wydaje?
Domek doczekal sie nowego dachu- poprzednia pape zostala potargana przez wichury i tylko drewniane listewki ja podtrzymywaly.
Chyba jednak wolę coś zimozielonego Zostanę przy inversie. Miałam na niego chrapkę od dawna. Chyba ,że nigdzie nie dostanę znowu
Muszę jeszcze coś tam wkomponować bo łyso strasznie. Na pewno trawki przyjdą. I chyba za często robię przecinki między roślinami nie uważasz ?
te golden tuffety chyba musze dać obok siebie a szałwię ewentualnie z tyłu przed vanilakmi.
Witaj, ależ świetne kompozycje pokazujesz. Niesamowicie cieszą oczy Uwielbiam takie "poupychane" ogrody i to, że co kilka tygodni zmienia się ich wygląd. Podziwiam Twoją umiejętność łączenia roślin. A przy okazji, co to za drzewo na zdjęciu? Grab?