Brzozowadzie...
11:03, 11 cze 2018

Haniu, po obejrzeniu chyba setki róż stwierdzam, że tych absolutnie pięknych jest zdecydowanie za dużo
Roją mi się przed oczami zestawienia i kolory
Co będzie, jak przyjdą zamówione??? Trzeba będzie podjąć decyzje...ach...
Ewo, myślę, że cierpliwie poczekam do jesieni na tą Kiss me Kate. Tylko nadal zastanawiam się nad towarzystwem - czy bardziej stonowane z Leonardo, czy mocniejsze z Ascot lub Munstead...
Anulkoo, witaj! Z rabaty frontowej cieszę się bardzo, zwłaszcza z tego, że w końcu podjęłam jakieś kroki w kierunku zapełnienia tej przestrzeni
Co do róż, to zamówienie zostało już wysłane, czekam na Leonardo, Ascot, Munstead Wood, wybiorę z nich jedną i połączę z Kiss me Kate... Odrobinę mocniejsze kolory wybrałam od Twoich propozycji, choc chodziło mi po głowie połączenie Giardiny lub Pashminy z Leo... Osiołkowi w żłoby dano...
Pink Peace dla Was

Ewo, myślę, że cierpliwie poczekam do jesieni na tą Kiss me Kate. Tylko nadal zastanawiam się nad towarzystwem - czy bardziej stonowane z Leonardo, czy mocniejsze z Ascot lub Munstead...
Anulkoo, witaj! Z rabaty frontowej cieszę się bardzo, zwłaszcza z tego, że w końcu podjęłam jakieś kroki w kierunku zapełnienia tej przestrzeni

Pink Peace dla Was