Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:51, 08 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Irenko - a widziałaś potem jak zjechali ich w studiu?

Nie widziałam, ale doczytałam w necie i obejrzałam tez program, druga strona medalu, samo zycie..
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:46, 08 lut 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Chciałam Ci zameldować, że to jedyna lektura, której nie przeczytałam...i zdałam zupełnie nieźle

Do tej pory nie potrafiłam się zmusić...a o opuchlakach czytam z zainteresowaniem, o przędziorkach tyż!

Tadek jeszcze jest spoko..... W końcu pojawia się tam Robak i motyw ogrodu Za to niektóre lektury to totalna szmira
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:39, 08 lut 2014

Do góry
Irenko - a widziałaś potem jak zjechali ich w studiu?

Bogdziu - imieniny miałem 20 stycznia - ale dziękuję

A dzisiaj przygotowałem właściwie pół ogrodu do wiosny Obciachałem trawy, hortensje, to co brzydkie i nierówne, powybierałem różne śmieci z rabat i wygrabiłem trawnik Jedynie w tej części została mi jeszcze róża do obcięcia, ale z tym czekam W przyszłym tygodniu wezmę się za front i to właściwie byłoby na tyle
Macham do Was
Ogród z łezką 11:56, 08 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja juz nawet nie otwieram takich wiadomosci, traktuję to jako spam

Ja nie.....chociaż popatrzę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:17, 08 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Oglądacie igrzyska?? Cuuudnie to wygląda!

Oglądałam, imponujące, bogactwo, rozmach i najnowsze technologie, to lubię
Dasz radę z maturą, ale co się pzred nastresujesz, to twoje
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:05, 07 lut 2014

Do góry
Hmmmm.....ciekawe co to będzie....Jednak wiem jedno - wiosenne porządki możemy robić już bez przeszkód
Co z tym ogródeczkiem począć 20:41, 07 lut 2014

Do góry
Ola ja tez bardzo wielu rzeczy się tutaj nauczyłam i to nie tylko ogrodowiskowych

Marta to dopiero początek ale jak to zwykle bywa początki prawie zawsze są fascynujące .
Ja się tylko z tego ciesze że się w mieście odnalazła i wiem że sobie poradzi

Marzenko dzięki za linka
A córcia chyba dobrze musiała nabroić że aż ciche dni są
Oj moje dziewczyny też jak czasami odwalą numer to nie wiem czy się śmiać czy płakać
Ale jak popatrzę na problemy moich koleżanek z dziećmi to stwierdzam że moje całkiem do rzeczy są

Sebek ja dzisiaj nie ćwiczę ,lenia mam

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:10, 07 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wyszedłem powąchać....Nic nie czuć

No patrz, a ja myślałam, że oprócz widoku masz i zapach Ale fakt, nie wszystkie pachną, szukaj więc pachnących następnym razem
Pana Tadeusza przeczytaj, dasz radę, ja też nie lubię czytać o opuchlakach i innych robalach, a czytam
Co z tym ogródeczkiem począć 20:05, 07 lut 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Otwarcie igrzysk fantastyczne

Nom....boskie było Idziemy ćwiczyć killera? Ja idę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:04, 07 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozdrów go ode mnie Zaraziłaś go nieźle Śmiało możesz wystawić prymulki i stożki na zewnątrz Możesz nawet dać te prymulki w nóżki stożkom - myślę, że wyglądałoby to super

Jutro pokombinuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:51, 07 lut 2014

Do góry
Pozdrów go ode mnie Zaraziłaś go nieźle Śmiało możesz wystawić prymulki i stożki na zewnątrz Możesz nawet dać te prymulki w nóżki stożkom - myślę, że wyglądałoby to super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:39, 07 lut 2014

Do góry
Sebek jak możesz przedwiośnie było cudne! I oan tadek tyż, tylko muisz dojrzeć do tego, wlasnie dopiero teraz

Kurcze a ja w domu prymulki zamęczyłam zamiast wystawić na zewnątrz. Czyli mogę ponownie stożki przed wejście postawic?

Najciekawsze, że mój M codziennie do domu z kwiatkiam ze sklepu przychodzi dzisiaj hiacynty, wczoraj narcyzy, wcześniej prymulki i szafirki. Juz nie mam gdzie tego stawiać tak sie zawirusował dekoracjami
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:33, 07 lut 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
I u mnie wiosna Jednak nie wiem czy będziesz miała się czym zainspirować

Zaraz Cię odwiedzę
Ania i róże i cała reszta :) 19:11, 07 lut 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Aniu - cieszę się że u Ciebie jest ok (wyniki - pewnie że lepiej szyja niż głowa chociaż czasami mówią że jednak ta szyja ważniejsza od głowy ale to specyficzne przypadki są ) że myszorek lepiej też się cieszę. A oczka nacieszyłam Twoimi sierpniowymi zdjęciami na których oprócz róż była też "cała reszta" zielona jeżóweczka jest śliczna. Twoje zdjęcia też jak zwykle. Pozdrawiam

Dziękuję Aneczko , pozdrawiam ciepło :*.

annawu napisał(a)

Aniu jak tu bajecznie i ta 'dama'....
Widać,że bardzo kochasz róże ja na razie pozostanę przy tych co pozostało po tej pamiętnej zimie, zostało mi parę róż, 6szt i wsadziłam je w rządeczku i podsadziłam gipsówką.
Mam też pięć róż pnących i to musi narazie wystarczyć bo nie mam pomysłu gdzie następne mogła bym je ulokować,
ale już wiem, gdzie mogę oczy nacieszyć widokiem różanek, jak nie u Ciebie to u ani Monte

Anuś, miejsce na nowe róze znajdzie sie, jak coś wypadnie . a w sumie jak coś Ci bardzo, bardzo wpadnie w oko to bez niczego się miejsce znajdzie .
Ja to już wiem po sobie .

Kindzia napisał(a)
Och...ja się też naoglądałam, ale żebym nasycona była...nieeee
Pytałam Cię kiedyś o Caramellę...wiesz coś o niej? Kupiłam w zeszłym roku, późnym latem

Caramellę oglądam często u znajomej, piękna jest i dobrze kwitnąca .

justi napisał(a)
U Ciebie Aniu jak zwykle pachnie różami

No ba , inaczej być nie może, nawet jak róż nie ma .

ewa004 napisał(a)
Aniu miałam ci kiedyś napisać i wyszło mi z głowy ..ale dzisiaj piszę
Trafiłam gdzięś w jakimś wątku na Twoje zdjęcie i...... doznałam szoku
Aniu ja myślałam że biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie jesteś dojrzałą starsza stateczną panią a tu zoooonnngggg piękna młoda kobieta ,jestem pod wrażeniem
Buziam Cie Panciu

Ewuniu, mówisz o tych zdjęciach, gdzie mam rude włosy? To akurat wyjątkowo byłam ruda, jak już macie mnie znać i pamiętać, to chyba lepiej kojarzyć mnie z blondynką, bo w tym rudym wyglądałam jakbym była blada jak papier i jakos tak nie...twarzowo .
Tu Ania - wersja świąteczna, ale podstawowa

Sebek napisał(a)
Aniu, jak wszystkie róże u Ciebie będą w rozkwicie to daj mi znać - przy okazji lekarza zrobię sobie do Ciebie wycieczkę Jeśli mogę

Super, zapraszam .
Ania i róże i cała reszta :) 18:54, 07 lut 2014

Do góry
irena_milek napisał(a)
Róż masz mnóstwo, trudno wybrać nr 1, ale fajnie, że też i inne roślinki są i tak fajnie skomponowane z tymi różami i romantyczną panienką

Ja wiem, że takie panienki nie każdy lubi , ale ja lubię .
O ile nie są to przesadzone posągi.
Rośliny komponuję raz lepiej, raz gorzej, potem poprawiam i poprawiam.. i tak leci sezon za sezonem .

Agcia napisał(a)
Witaj Aniu, postanowiłam napisać choć chciałam oglądać Twój ogród z "ukrycia"
Jesteś czwartą osobą na Ogrodowisku, której wątek obejrzałam od początku do końca. Zajęło mi to 3 dni, bo internet mam radiowy czyt.wolny jak ślimak Zaczęłam od końca ale znikłaś na jakiś czas więc zaczęłam oglądać od 1 strony. Moja miłość do róż dopiero się zaczyna, więc lubię patrzeć na nie u kogoś. Z resztą u mnie w ogrodzie w ogóle jeszcze sporo pracy.. Fajnie, że dzielisz się swoją wiedzą, jak ktoś o coś pyta to odpowiadasz szczegółowo, dodajesz zdjęcia- widać, że chcesz pomóc.
Pięknie jest u Ciebie..
Super wyszła zmiana tych rabat! (myślałam, że zrobisz dokładnie tak jak Sebek nakreślił ale tak jak jest też gra )
Robisz też super zdjęcia.
Skoro obejrzałam ponad 400 stron to pewnie będę oglądać już dalej, i oczywiście ośmielę się pytać gdy będę potrzebowała Twojej fachowej pomocy
Serdecznie pozdrawiam i życzę szybkiej wiosny w ogródku

Witaj Agciu .
Bardzo Ci dziękuję za tyle ciepłych słów i dziękuję, że poświęciłaś swój wolny czas na przejrzenie mojego wątku. Zaskoczyłaś mnie , ja już w sumie nie pamiętam co w nim jest tam trochę wstecz .
Zmiany robię systematycznie, niestety wzięłam się za ogród nie od tej strony, co trzeba, zamiast zacząć od tła, od drzew i krzewów, wzięłam się od tego, czym ten ogród wykończyć powinnam. To dlatego teraz mam tyle róż i nie wiem, co tu zrobić, żeby je jakoś dobrze ze sobą połączyć i dodać tego, co trzeba, aby uzyskać w końcu jako taki efekt.
Zapraszam Cię serdecznie do mnie, kiedy tylko będziesz miała ochotę, również chętnie odwiedzę Twój wątek i z przyjemnością będę obserwować jak rozwija się Twoja miłość do róż .

monteverde napisał(a)
Aniu obejrzałam zaległości, pozdrawiam

Hej Aneczko, buziam :**

Bogdzia napisał(a)
Ale sie naoglądałam cudnych róż. Pozdrawiam.

Bogdziu, pozdrawiam również :**
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:51, 07 lut 2014

Do góry
Oglądacie igrzyska?? Cuuudnie to wygląda!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:26, 07 lut 2014

Do góry
Sebek u ciebie już wiosna pozdrawiam wekendowo.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:18, 07 lut 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Sebek,

ja bym jednak ostrożniej ogłaszała: przedwiośnie.
Prymule od Janiny wiosny nie czynią.

Polski Ci nie idzie ..... ? Hm.......... . Trzymam kciuki, puszczę na czas krótki przy pracach ręcznych.

Przedwiośnie....Nawet przeczytałem tą książkę, ale nigdy więcej Tak w ogóle przydałoby się, żebym Pana Tadka przeczytał, bo do prezentacji jest mi potrzebny....Tylko jak się zmusić? Z polskiego z prac pisemnych mam zazwyczaj koło 70 %.... Źle nie ma, ale super też nie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:14, 07 lut 2014

Do góry
Eve napisał(a)
Sebku i ja trzymam kciuki! Pierwiosnki bardzo energetyczne, pewnie też pięknie pachną

Wyszedłem powąchać....Nic nie czuć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:12, 07 lut 2014

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Sebek, poważnie to zabrzmiało - pojechałem i upolowałem. Jak 100% facet
Dekoracja zobowiązująca dla wiosny. Nie ma wyjścia, musi u nas zostać.

A tak w sprawie matury. Ja bym się na Twoim miejscu już nie uczyła, bo jak całe ogrodowisko będzie za ciebie trzymać kciuki, to przecież nie ma mocnych, musisz zdać!!!

Aga - ja dopiero zamierzam pocisnąć z nauką....Nie wiem tylko jak.... Maturę muszę zdać, ale baaaaardzo dobrze - i tu leży pies pogrzebany.... Jak usłyszałem progi punktowe to strach w oczach.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies