Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Madzenka 19:39, 07 lut 2014

Sebek jak możesz przedwiośnie było cudne! I oan tadek tyż, tylko muisz dojrzeć do tego, wlasnie dopiero teraz

Kurcze a ja w domu prymulki zamęczyłam zamiast wystawić na zewnątrz. Czyli mogę ponownie stożki przed wejście postawic?

Najciekawsze, że mój M codziennie do domu z kwiatkiam ze sklepu przychodzi dzisiaj hiacynty, wczoraj narcyzy, wcześniej prymulki i szafirki. Juz nie mam gdzie tego stawiać tak sie zawirusował dekoracjami
Sebek 19:51, 07 lut 2014

Pozdrów go ode mnie Zaraziłaś go nieźle Śmiało możesz wystawić prymulki i stożki na zewnątrz Możesz nawet dać te prymulki w nóżki stożkom - myślę, że wyglądałoby to super
Madzenka 20:04, 07 lut 2014

Sebek napisał(a)
Pozdrów go ode mnie Zaraziłaś go nieźle Śmiało możesz wystawić prymulki i stożki na zewnątrz Możesz nawet dać te prymulki w nóżki stożkom - myślę, że wyglądałoby to super

Jutro pokombinuję
Eve 20:10, 07 lut 2014

Sebek napisał(a)

Wyszedłem powąchać....Nic nie czuć

No patrz, a ja myślałam, że oprócz widoku masz i zapach Ale fakt, nie wszystkie pachną, szukaj więc pachnących następnym razem
Pana Tadeusza przeczytaj, dasz radę, ja też nie lubię czytać o opuchlakach i innych robalach, a czytam
Milka 11:17, 08 lut 2014

Sebek napisał(a)
Oglądacie igrzyska?? Cuuudnie to wygląda!

Oglądałam, imponujące, bogactwo, rozmach i najnowsze technologie, to lubię
Dasz radę z maturą, ale co się pzred nastresujesz, to twoje
Bogdzia 11:20, 08 lut 2014

W kalendarzu dziś Sebastiana. Bez względu na to czy masz imieniny czy nie życzę wszystkiego dobrego szczególnie w związku z nauką.
Kindzia 12:35, 08 lut 2014

Chciałam Ci zameldować, że to jedyna lektura, której nie przeczytałam...i zdałam zupełnie nieźle

Do tej pory nie potrafiłam się zmusić...a o opuchlakach czytam z zainteresowaniem, o przędziorkach tyż!
Sebek 12:39, 08 lut 2014

Irenko - a widziałaś potem jak zjechali ich w studiu?

Bogdziu - imieniny miałem 20 stycznia - ale dziękuję

A dzisiaj przygotowałem właściwie pół ogrodu do wiosny Obciachałem trawy, hortensje, to co brzydkie i nierówne, powybierałem różne śmieci z rabat i wygrabiłem trawnik Jedynie w tej części została mi jeszcze róża do obcięcia, ale z tym czekam W przyszłym tygodniu wezmę się za front i to właściwie byłoby na tyle
Macham do Was
Sebek 12:46, 08 lut 2014

Kindzia napisał(a)
Chciałam Ci zameldować, że to jedyna lektura, której nie przeczytałam...i zdałam zupełnie nieźle

Do tej pory nie potrafiłam się zmusić...a o opuchlakach czytam z zainteresowaniem, o przędziorkach tyż!

Tadek jeszcze jest spoko..... W końcu pojawia się tam Robak i motyw ogrodu Za to niektóre lektury to totalna szmira
Milka 13:51, 08 lut 2014

Sebek napisał(a)
Irenko - a widziałaś potem jak zjechali ich w studiu?

Nie widziałam, ale doczytałam w necie i obejrzałam tez program, druga strona medalu, samo zycie..