napewno jest trwały i przeżyje pewnie i moje dzieci ale utrzymanie go w czystości nie trwa minuty jak przy jasnych blatach... tutaj wchodzą w gre już za każdym razem, czyli parę razy dziennie przetarcie, pryskanie i polerka. albo nie wchodzenie do kuchni i nie wkur... się
no to powiem Ci że ci zazdroszczę!
ja mega szybko się pobudowałam, zamieszkałam, zrobiłam kostkę, trawnik i żywopłot a teraz żałuję swojego pośpiechu.. w środku też bym zmieniła np. czarny blat granitowy
Kostka granitowa jest ok choć z lekka za klasyczna na mój nowoczesne-minimalistyczny gust. Ale trudno
Wiesz teraz bym porostu i taras w niej zrobiła żeby jednolicie było i takie schodki w ogrodzie żebym spadku nie miała. Byłoby o wiele ciekawiej. Choć znając mnie to pewnie kiedyś nastąpi ta rewolucja jak palisady się zaczną sypać
Kuba dopiero od września pójdzie (jak go przyjmą gdzieś , więc jestem skazana na wierne towarzystwo i do porodu i jeszcze 3 miesiące po Kochana, jakby czlowiek tak potrafił decyzje podejmować zawsze słusznie, to wszystko byłoby łatwiejsze ja kostkę mam tylko na obrzeżach rabat od roku i już bym zmieniła- po pierwsze kolor, a najchetniej i rodzaj
O to moja już do przedszkola chodziła jak byłam z drugą w ciąży i pamiętam że i nowym domem się nacieszyłam sama na spokojnie i na forum buszowalam non stop ale i tak bym czas cofnęła i inaczej np. Kostkę zrobiła
Niby mam, ale albo marna odmiana (miałam jasnoróżowego, prawie płożący taki i tylko rzadkie wysokie świeczki miał), drugiego mam na próbę z grubym mocno różowym kwiatostanem, ale też kurcze odmiany nie pamiętam - muszę poszuać karteczki jeśli w ogóle ją gdzieś mam... Mam tez takiego z "sinymi" liśćmi - to Silverteppich, ale niespecjalny jest. Dlatego szukam czegoś ciekawego i sprawdzonego
No mnie się właśnie też podobają i chciałabym je zaprosić do siebie w jakiejś pewnej fajnej, intensywnoniebieskiej odmianie Ciąża ciążą - faktycznie łatwiej mi buszować po forum, ale niestety rzadko na kompie Dziecię mi nie pozwala spokojnie posiedziec (teraz też słyszę: Mama chodź! Misie chcę! - muszę poczytać bajkę o 3 misiach i złotowłosej ) hiHI
We wniosku musialam wskazac, wiec 11 grabów, ambrowiec , tulipanowiec, buk, milorząb i swierki serbskie,załuje, że nie podalam brzozów zamiast swierków.