Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

anna_t 12:41, 12 lut 2018

lindsay80 napisał(a)
o jest już wątek i znowu plany przesadzankowe, cała Ania

i chyba cała Edyta z tego co czytam u Ciebie
anna_t 12:45, 12 lut 2018

AnkaK napisał(a)
Może wszystkie Anki tak mają z przesadzaniem

pewnie nie tylko Anki
ja to poprostu lubię, boję się o siebie za parę lat gdy już rośliny mi tak porosną że ich nie dźwignę gdy będę mieć ochotę na zmianę
Kasia_CS 14:09, 12 lut 2018

Aniu, a jakiegoś przetacznika polecasz? Tak idac tropem wątku Izy myślę o swoich planach zakupowych tez
Efffa 14:14, 12 lut 2018

Ania u Ciebie zawsze gorąco.
Kasia a masz już jakieś przetaczniki?Ja w tamtym roku dopiero nabyłam kilka odmian,i chętnie poczytam co polecacie
anna_t 14:28, 12 lut 2018

Nie dziewczyny ja ich nie mam bo kolejnej byłoby nie wprowadzę do ogrodu ale podobają mi się w szkołach jak oglądam.
Ewelina fajnie że jesteś co słychać? Lepiej?
Kasia ale ty masz fajnie z tą ciążą, tyle czasu na wątki
polinka 15:02, 12 lut 2018

anna_t napisał(a)

pewnie nie tylko Anki
ja to poprostu lubię, boję się o siebie za parę lat gdy już rośliny mi tak porosną że ich nie dźwignę gdy będę mieć ochotę na zmianę

Też się tego boję...i o siebie, i o roślliny...
Fajnie planujesz!
anna_t 15:24, 12 lut 2018

Hej Poli fajnie z tą zmianą żywopłotu?
Trochę zła jestem na siebie bo już rok temu zmienili nam plan zagospodarowania i wiedziałam że już tej dużej drogi koło siebie nie będę mieć a dopiero teraz zaświtało mi w głowie żeby nasadzenia zmienić.. jedyne czego się obawiam to czy wszystko się przyjmie choć 3 osoby mnie już uspokoiły że powinno być ok
Kasia_CS 16:12, 12 lut 2018

Efffa napisał(a)
Ania u Ciebie zawsze gorąco.
Kasia a masz już jakieś przetaczniki?Ja w tamtym roku dopiero nabyłam kilka odmian,i chętnie poczytam co polecacie

Niby mam, ale albo marna odmiana (miałam jasnoróżowego, prawie płożący taki i tylko rzadkie wysokie świeczki miał), drugiego mam na próbę z grubym mocno różowym kwiatostanem, ale też kurcze odmiany nie pamiętam - muszę poszuać karteczki jeśli w ogóle ją gdzieś mam... Mam tez takiego z "sinymi" liśćmi - to Silverteppich, ale niespecjalny jest. Dlatego szukam czegoś ciekawego i sprawdzonego

anna_t napisał(a)
Nie dziewczyny ja ich nie mam bo kolejnej byłoby nie wprowadzę do ogrodu ale podobają mi się w szkołach jak oglądam.
Ewelina fajnie że jesteś co słychać? Lepiej?
Kasia ale ty masz fajnie z tą ciążą, tyle czasu na wątki

No mnie się właśnie też podobają i chciałabym je zaprosić do siebie w jakiejś pewnej fajnej, intensywnoniebieskiej odmianie Ciąża ciążą - faktycznie łatwiej mi buszować po forum, ale niestety rzadko na kompie Dziecię mi nie pozwala spokojnie posiedziec (teraz też słyszę: Mama chodź! Misie chcę! - muszę poczytać bajkę o 3 misiach i złotowłosej ) hiHI
anna_t 16:40, 12 lut 2018

O to moja już do przedszkola chodziła jak byłam z drugą w ciąży i pamiętam że i nowym domem się nacieszyłam sama na spokojnie i na forum buszowalam non stop ale i tak bym czas cofnęła i inaczej np. Kostkę zrobiła
Kasia_CS 17:04, 12 lut 2018

anna_t napisał(a)
O to moja już do przedszkola chodziła jak byłam z drugą w ciąży i pamiętam że i nowym domem się nacieszyłam sama na spokojnie i na forum buszowalam non stop ale i tak bym czas cofnęła i inaczej np. Kostkę zrobiła

Kuba dopiero od września pójdzie (jak go przyjmą gdzieś , więc jestem skazana na wierne towarzystwo i do porodu i jeszcze 3 miesiące po Kochana, jakby czlowiek tak potrafił decyzje podejmować zawsze słusznie, to wszystko byłoby łatwiejsze ja kostkę mam tylko na obrzeżach rabat od roku i już bym zmieniła- po pierwsze kolor, a najchetniej i rodzaj