Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

Efffa 17:11, 12 lut 2018

Ania!Ty masz super te kostkę,przynajmniej nigdy nie będzie oklepana,jak popatrzysz na moją kostkę jesteś w stanie dokładnie podać w którym roku była robiona,a Twoja będzie zawsze na czasie,i nikt nie zgadnie czy ja kladlas 20 lat temu czy rok temu.Ja uważam Twoją kostkę za ponadczasową a wszystkie te wynalazki np moje płyty i kostka pod garażem nie napawa mnie optymistycznie,kiedyś docenisz Twój kamień
Efffa 17:16, 12 lut 2018

Teraz przeczytałam że zrobiłabyś inaczej kostkę a ja zrozumiałam że inna kostkę byś dała,bo kiedyś mi pisałaś że wolałabyś plyty
anna_t 17:32, 12 lut 2018

Kostka granitowa jest ok choć z lekka za klasyczna na mój nowoczesne-minimalistyczny gust. Ale trudno
Wiesz teraz bym porostu i taras w niej zrobiła żeby jednolicie było i takie schodki w ogrodzie żebym spadku nie miała. Byłoby o wiele ciekawiej. Choć znając mnie to pewnie kiedyś nastąpi ta rewolucja jak palisady się zaczną sypać
Ewik 20:27, 12 lut 2018

Myślę , ze kazdy z nas poprawiłby z nas coś , zamienił , przesunął , jesli to drobne lub nieduże rośliny nie problem , gorzej jak coś dużego , lub element stały
Wiolka5_7 20:55, 12 lut 2018

Ewik napisał(a)
Myślę , ze kazdy z nas poprawiłby z nas coś , zamienił , przesunął , jesli to drobne lub nieduże rośliny nie problem , gorzej jak coś dużego , lub element stały

Zgadzam się z tym
AnnaCh 23:09, 12 lut 2018

Jak dla mnie pomysł, żeby przesadzić serby jet ok. Też bym tak zrobiła
Wiesz ile rzeczy ja bym inaczej zrobiła? Łącznie z tym, że teraz to już bym inny dom wybudowała No ale nigdy nie jest tak super i perfekcyjnie jakbyśmy chcieli. Cieszę się, że zaczynasz z warzywkami, to daje super dużo radości i satysfakcji, przynajmniej mi
anna_t 10:03, 13 lut 2018

Ania a podpowiesz mi jeszcze ten ukorzeniacz którym ratowałaś cisy? tak na wszelki wypadek bym kupiła
DorKa 10:38, 13 lut 2018

Kasia_CS napisał(a)

Kuba dopiero od września pójdzie (jak go przyjmą gdzieś , więc jestem skazana na wierne towarzystwo i do porodu i jeszcze 3 miesiące po Kochana, jakby czlowiek tak potrafił decyzje podejmować zawsze słusznie, to wszystko byłoby łatwiejsze ja kostkę mam tylko na obrzeżach rabat od roku i już bym zmieniła- po pierwsze kolor, a najchetniej i rodzaj

z tego wynika,że powinnam się cieszyć ,że jeszcze kostki nie mam ( a mieszkam od pięciu lat ) Ile razy mi się gust zmienił przez ten czas
anna_t 10:40, 13 lut 2018

no to powiem Ci że ci zazdroszczę!
ja mega szybko się pobudowałam, zamieszkałam, zrobiłam kostkę, trawnik i żywopłot a teraz żałuję swojego pośpiechu.. w środku też bym zmieniła np. czarny blat granitowy
AnnaCh 10:50, 13 lut 2018

anna_t napisał(a)
Ania a podpowiesz mi jeszcze ten ukorzeniacz którym ratowałaś cisy? tak na wszelki wypadek bym kupiła

Magiczna Siła
Myślę, że on sporo daje roślinkom, bo właśnie przeznaczony jest do korzeni, na budowę i rozrost, a nie na rośnięcie masy zielonej.