W ogrodzie pięknie ale za ogrodzeniem płakać się chce. Co wychodzę za furtkę to wpadam w rozpacz. W szkółkach twierdzą że tuje się odbudują ale trzeba poczekać. No to zasłoniłam Tanio a nawet mi się podoba i kolejna zima może ich nie zniszczy
Tak wyglądają moje biedactwa.
No i wymyśliłam
Miały być ładniejsze osłony ale duuużo droższe i za dwa miesiące dopiero. Zobaczymy jak się sprawdzą te i kiedyś zrobimy piękny parkan
Masz bardzo ładny,duży taras...no cóż hakuro jakoś mi tu nie pasuje,prędzej czy póżniej usuniesz...berberys zimą jest łysy,raczej powinnaś iść w kierunku zimozielone: trzmielina,iglaki,turzyce trzmielina mogłaby się wylewać z murka..
Moja drzewiasta skromniutko w tym roku. Jeden pączek. Za to nowa nówka od 3 lat nie kwitnąca, w tym roku może pokaże jak jej kwiatek wygląda. Ma być docelowo taka, o ile podmianki nie było.
I dalej 2 Berry Smoothie
One powinny mieć czerwone liście?
Młode liście zjadały im bezdomne ślimaki, po użyciu granulek właśnie zaczęły walczyć i wypuszczać liście. Dwie raczej całkiem padły.
Zdjęcia moich żurawek walczących i nie walczących, wszystkie rosną na tej samej rabacie przy wejściu do domu. Proszę o podpowiedz, czy byście wyrzucili czy dać im szansę, ale może gdzieś je przesadzić bo już na nie patrzeć nie mogę.
Nie walczące marmalade:
Walczące Fire Chief