Daria serio takie ceny u Was? No to faktycznie przesada u nas już spokojnie za 30 zł kupisz ładną sadzonkę, chociaż zależy też w jakim ogrodniczym Piwonie to dopiero teraz u mnie zaczęły za gwiazdy robić, dla Ciebie specjalnie najpiękniejsza moim zdaniem gwiazda u mnie w ogrodzie ' Sarah bernhart ' uwielbiam ją ma kwiaty wielkości mojej ręki, a jej zapach unosi się po całym tarasie
Oj tak sesleria i szałwia to strzał w 10 cieszę się,że mam ten duet blisko tarasu no różyczki przyszły ładne to fakt, chociaż jak teraz ruszyła posadzona wiosną munstead dochodzę do wniosku,że lepiej już wygląda niż te co zamówiłam teraz, chyba jednak szybciej ona zakwitnie ale póki co oczy cieszy róża Charles austin no i ten zapach...
Basiu dziękuję za miłe słówka, nie jest idealnie, ale cieszy już to co mam i to bardzo ogród powoli nabiera kolorów dzięki piwoniom i różom dla Ciebie róża lavender uwielbiam jej kolor
Basiu posadź je osobno, one dosyć szybko rosną. Co do tych trawek mam jeszcze hameln i też się nie rozłazi z tego co mi wiadomo rozłazi się na pewno turzyca ' ice dance', carex the beatles. Obiecane zdjęcia moich gracków na chwilę obecną
Witam wszystkich miłośników tulipanowców i nie tylko. Mam tulipanowca lat sześć. A kupiłem sadzonkę trzyletnią. Ma około 4 m wysokości I dzisiaj zobaczyłem po raz pierwszy kwiaty.
Sesja nr 2 należy się różom Heidi Klum i Old Port - rosną u mnie w takim miejscu, że żadna fotka nie oddaje do końca ich koloru i uroku - a są po prostu cudne!
Popryskałam na grzyba i liście niefotogeniczne akurat, no ale mimo wszystko pokazuję, szkoda, że ich zapachu nie można przesłać
Daria zobacz mój przynajmniej jeden krzak winogron wstawiłam.
U ciebie też pięknie będę wieczorem bo tel to nie oglądanie.
Powyżej piękna panorama twojego ogrodu.