Piwonie to jakaś odmiana potworów. Są największymi roslinami na rabacie. Pod nogami mają turzyce ID, obok są derenie, ale malutkie I słabo widać na tej fotce, za dereniami Anabelki
Dziewczyny odpisze zbiorowo, miał być dzisiaj dzień odpoczynku, a od rana po lekarzach jeżdżę mała ma zapalenie spojówek, średniego ząb boli, więc do dentysty, tylko póki co najstarszy się trzyma ale coś tam zdążyłam obfocić
może ambrowiec kolumnowy pieknie orzebarwia sie na jesien buk fatigiata tez piekny oraz świerk kaukaski aurea pieknie wyzłaca sie na wiosne na tle tak jasnej elewacji pieknie wygladałby taki żywopłocik z cisa...
Ja co prawda z trawami zaczęłam przygodę dopiero latem, ale od razu wszystkie dzielilam. I carexy, i piórkówki, i stipy, i molinie. Ale śmiałek to jakiś kamień normalnie, takiego twardziela jeszcze nie dzieliłam. Współczuję.
Pomożecie?
koleżanka spotkała przechodząc i zrobiła tylko takie zdj - mówiła ze cudnie i intensywnie pachnie i raczej nie kojarzy ze sklepów. To raczej jakiś krzew jest z małym drobnym kwiatem.
Stara kosztel w tym roku szaleje... góra gałęzi do spalenia ale oczywiście codziennie wieje więc nie ma kiedy...
Porównany trawnik trochę zaczyna wyglądać...