Kto pyta, nie błądzi! Za rok, to Ty będziesz dzieliła się wiedzą z innymi.
Agrest kupowałam w markecie. Porzeczki czerwone i białe też. W sklepie internetowym kupowałam czarne porzeczki.
Kiedy zauważysz, że te fioletowe kwiatuszki szczypiorku zaczną zasychać, zetnij wszystko ok. 3 cm nad ziemią. W krótkim czasie wypuści nowe zielone listki, które będą zjadliwe aż do jesieni. Teraz fajnie wygląda z kwitnącym tymiankiem.
Lada moment zjadliwy będzie groszek cukrowy.
Dlaczego nie spytasz drzew, czy cię lubią?
Może kłamią i udają, że rosną dla Ciebie.
Jak łatwo jest uwierzyć jeśli w nocy jest światło.
Najpierw spróbuj przywołać noc, potem zimę,
potem jeszcze śpiew a jak już wszystko przywołamy
to można zasłuchać się w niezwykłą
opowieść o słonecznych brzegach rzeki zapomnienia.
W otwartych drzwiach świat pusty od nocy.
I zdaje się, że on patrzy na mnie, że przyczaił się i czeka.
Czasami mi się wydaje, że w ogóle bylin nie ogarniam.
Pokażę jeszcze raz w miarę w całości z perspektywy (w kontekście)poprzedzającej rabatę. Reszta nie jest nachalna w tej chwili na tej rabacie. Nad plecami powinnam popracować (zabrać jakoś tę kratkę). Tam jest sucho i cieniście i sam piasek. Trzcinnik dolewam.
Mój dotychczas NN dereń po wielu porównaniach uznałam za Stellar Pink, więc na pewno będziesz zadowolona Zupełnie bezproblemowy , no i ten niepowtarzalny urok ( teraz już przekwitł, więc fotki sprzed 2-3 tygodni)
A stronka na fb nazywa się tak samo jak na Ogrodowisku Nie wiem czy będzie co podglądać bo u mnie ewidentnie susza, rośliny w tym upale zostawione zostały na tydzień bez dostawy wody
Ula była w moim ogrodzie a są rh takie które pachną właściwie to azalie ale wczoraj dostałam rodka który przecudnie pachnie , do tego śliczny z wygladu