Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:41, 10 sty 2014

Do góry
Macham Sebek, ucz się prawa to podstawa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:28, 10 sty 2014

Do góry
Hiacynty... wczoraj widzialem, ale u mnie w domu jeszcze swiątecznie, więc nie kupiłem
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 14:02, 10 sty 2014

Do góry
Widze, że już jezdzicie Do jutra
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:56, 10 sty 2014

Do góry
Każdy powod jest dobry do prac w ogrodzie Macham do Was i idę zobaczyc co tam na watku narciarskim
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 10:12, 10 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Gdy Sebek z powodu matury oslabi swoja aktywnosć na forum z powodzeniem możesz zostać rzecznikiem wiesz co , gdzie , jak i u kogo

Mandżen..........
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:50, 09 sty 2014

Do góry
Joku napisał(a)
Sebek przepadł, pewnie się uczy ....

Dokładnie.....I już zaczynam się bać, że pojadę na narty i potem się nie wyrobię..... Bo poniedziałek i cały przyszły tydzień to jedna wielka masakra Myślałem, że pobędę do wieczora w niedzielę w Białce, ale będę musiał uciekać do domu wcześniej....Zmykam - bo jutro mam sprawdzian z prawa....
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:45, 09 sty 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
pewnie masz pyszne pędraki, waska

Pewnie tak - może jakieś krewetki królewskie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:43, 09 sty 2014

Do góry
waska napisał(a)
cześć
Fajnie poczytac u ciebie

Pozdrawiam

A
Ide szukac cos na kreta
Swiece, karwit, polapka, sypanie innych mikstur zawodzi 60‰ ogrodu mam zryte !
Drań

Przechodzę na PW
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 21:14, 09 sty 2014

Do góry
Margarete napisał(a)

Nikita
Hakaone lubi wymarzać, poza tym wśród wielu uczestników forum jest tylko kilka miejsc w których ta trawa naprawde szybko przyrasta np piekna i duża jest u Irenki w wątku "Miłkowo moje miejsce na ziemi", o wiele lepszy efekt daje posadzenie którejs z odmian turzycy ( carrex'ów) a są one mniej kapryśne.
Red barona mam 3 sztuki posadzone jako malutkie wiosna i pieknie sie rozrastaja - u Any-art to nawet zachowywały sie bardzo ekspansywnie i wyłaziły na boki, a co do konwalnika to tez mam 6 szt, posadziłam maleńkie wiosna i ładnie sie rozrosły, zakwitły mi nawet ale tu mistrzynią kompozycji konwalnikowych i niedoścignionym wzorem jest szefowa.........
Stipy pieknie prowadzi i pokazuje nasza Mandzen w wątku "Madżenie ogodnika" oraz Joasia w wątku "Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw" a także wiele innych osób tu na O, niestety stipy często wymarzaja więc traktowac je należy jako jednoroczne, ale warto je miec bo są piekne i można je samemu rozmnożyc wysadzjąc z nasion kupionych na all.
Tu widać stipy w Danusi projekcie pt. "Ogród z lustrem" to sa te lekie niewysokie trawki wyglądajace jak mgiełka https://www.ogrodowisko.pl/watek/1033-ogrod-z-lustrem?page=212

Gdy Sebek z powodu matury oslabi swoja aktywnosć na forum z powodzeniem możesz zostać rzecznikiem wiesz co , gdzie , jak i u kogo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:13, 09 sty 2014

Do góry
Sebek przepadł, pewnie się uczy ....
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 17:31, 09 sty 2014

Do góry
Ja też się nie mogę doczekać Choc piątek jeszcze mam zaje...chany totalnie.... Ale byle do soboty!!!
Ania i róże i cała reszta :) 21:10, 08 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie - do Trzebinii - niedaleko centrum

O widzisz , to zapraszam na kawkę jak będziesz miał chwilkę .

BarbaraM napisał(a)
Aniu,czy wiesz gdzie można kupić "Pashminę"?
Nie mogę jej namierzyć w żadnym sklepie internetowym.

Basiu, Pashminę mam sprowadzaną, nie ma jej chyba w naszych szkółkach, nie spotkałam jej w każdym razie.

Pszczelarnia napisał(a)
Aniu, wielkie entree z różami w Nowym Roku. Serdecznie pozdrawiam i cieszę się, że już jesteś.

Witaj Ewuniu, dziękuję :*.

alinak napisał(a)
Aniu to że ty tu jesteś z różaną pasją to bezcenne , co rusz jakieś wiadomości u ciebie nowe chłonę . wprawdzie nie komentuję , ale muszę ci choć napisać że jestem twoją dozgonną fanką . a że nie pisam nic mądrego , to nie pisam wcale .....buziak .

Alinko, dziękuję, bardzo mi miło , ja też zaglądam, ale jak nie mam nic mądrego do powiedzenia to nie mówię .

Anita1978 napisał(a)
Dziękuję Ci za życzenia!
Życzę Ci w 2014 tego czego sama sobie życzę

Anitko, dziękuję pięknie :**

Bogdzia napisał(a)
Pozdrówka serdeczne.

Wzajemnie Bogdziu :**

eliza3 napisał(a)
Aniu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby Ci róże pięknie kwitły i pachniały, robale je omijały, choroby nie dokuczały.
Życzę Tobie i ... sobie też , aby ten sezon ogrodowy był udany.

Eluniu, samych dobroci Kochana :**
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 15:30, 08 sty 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)

noooooo na BANI to pojeździcie hihihihih

Bez podtekstów prosimy
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 15:23, 08 sty 2014

Do góry
Ja się dostosuje Tylko to sobotni plan?
Zdjęcia Roku 2013 22:36, 07 sty 2014

Do góry

Sebek trzeba zmierzyć prędkość Ani.

Konrad Gabrysia już wyciąg stoper

zaraz będziemy wiedzieć.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 16:43, 07 sty 2014

Do góry
Pelargonie w styczniu - może nawet nie będą musieli na wiosnę nowych kupować?

Widzę, że Wrocław ma nową choinkę Duuuuża
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 15:43, 07 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Hmmmm, czyli jeszcze mamy tydzień i zima.... Chyba muszę przygotować korę, bo mi właściwie wszystkie krokusy wylazły....

Ja też muszę moje okryć...kora odpada więc chyba gałązkami choinki po świętach...mus rozebrać choinkę jak najszybciej...
Ogród niby nowoczesny ale... 12:39, 07 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Raczej nie....ale z głodu bym nie umarł jakbym musiał coś zrobić

Uff...
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:58, 07 sty 2014

Do góry
Sebek - kcem Lepszy rydz niż nic

Basiu - lilie Ania miała cudne.. wierzę, że w nowym ogrodzie też będą Ja znów kilka nowych zakupiłam, bo jak nie kupić???

Marzena - ostatnio jestem tak rozmemłana, że nigdzie nie jestem na bieżąco.. leń straszny mnie dopadł. I znużenie brakiem ciekawych tematów na forum, ale już coś sie rusza w tej materii... tylko zimę zapowiadają... i na szczęście wycofali sie z temperatury -18

Bogusia - te białe to chyba św Antoniego.. bo w tym miejscu je sadziłam i Ania Monte mi je zidentyfikowała.. ale na 100% pewności nie mam....bo ja tak sadzę i nie za bardzo sie przykładam jak sie to zwie.. i zapominam gdzie co posadziłam, a z braku miejsca i nadmiaru sklerozy często sadzę jedno na drugie

Kindzia - bo jak nie skoczyć na wieżę Eiffla??

Ciocia Małgoś - kocham lilie. i jakoś tak nie mogę bez nich sie obejść..
Moje faworytki z białych.. Lilia L.O WHITE TRIUMPHATOR
Roztoczańskie klimaty 10:07, 07 sty 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Maksiu już widzę urósł nieźle A dekoracje masz boskie - wszystkie choinki przecudne!!!!

Dzięki Seba ostatnio mnie mało na forum ale czasu też niewiele ....muszę i u Ciebie ponadrabiać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies