Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Madzenka 23:00, 01 sty 2014

Zetka a może ty do nas dołączysz w Białce 10-12 stycznia?
Nikita 14:37, 04 sty 2014

O Matko Naturo, jak pięknie! Bajeczny ogród, tyle odmian, świetne kompozycje. I moje hosty ulubione…. Podziwiam ogrom pracy, którą włożyłaś – wielki szacun! Ojejku jejku napatrzeć się nie mogę…. no i jeszcze te dwa futrzaki - moje serce się raduje.
Co to za hosta w donicy razem z horti pod oknem rośnie…..ślicznota jedna…..że też jej wcześniej nie wypatrzyłam (jakiś okular potrzebny czy cuś)
I te berberysy na rabatce przy dużym kamieniu (taki leciutko żółte) – porostu rewelska.
Mały szkrab taki całuny, słodziak jeden. Mój syn urodził się 8 października (tylko kupę lat wcześniej) i wiesz mi na słowo, że będziesz miała z niego pociechę – „waga” to dobry znak.
Pozdrawiam cieplutko, będę wpadała w odwiedziny. Już odliczam dni do wiosny……
polinka 14:42, 04 sty 2014

Zetko czy ja mogę skopiować Twoją rabatkę rozchodnikową?
Zeta 10:06, 07 sty 2014

Konstancja30 napisał(a)
Zetka ależ ON przecudny ... buziole wielkie dla szczęśliwej mamy ...

Dzięki moja koleżanka już się zaraziła i też chce takiego hahaha
Zeta 10:07, 07 sty 2014

Sebek napisał(a)
Maksiu już widzę urósł nieźle A dekoracje masz boskie - wszystkie choinki przecudne!!!!

Dzięki Seba ostatnio mnie mało na forum ale czasu też niewiele ....muszę i u Ciebie ponadrabiać
Zeta 10:08, 07 sty 2014

Tess napisał(a)
Kasiu, ja miałam Babcię, co w gusła wierzyła, ale i uroki "odczyniała", com na własne oczy widziała i zapamiętała.
Dlatego radzę - Ty Maxiowi czerwoną kokardkę zawiąż

Niech rośnie zdrowo

Hihi no właśnie każdy mi to mówi ....chyba kupię tą kokardkę ...
Ostatnio bylam z nim w galerii handlowej i chodziły dziewczyny ubrane za aniołki .....sprzedawały opłatek....jedna podeszła do wózka i mówi ......no i kto tu jest aniołem ???? Hahahahah
Zeta 10:09, 07 sty 2014

Dominiqa napisał(a)
Gratuluję pięknego Synusia...i życzę Wam Zdrowia i jak najwięcej przespanych nocy ....

Dziękuje za życzenia i wzajemnie
Zeta 10:13, 07 sty 2014

Margarete napisał(a)
Dołączam sie do życzeń moich poprzedniczek, Kasiu-Zetko życzę Tobie i Twojej rodzinie udanego 2014 roku ! A synuś boski, mój syn też ma takie foty przy choince u mojeje mamy jak twój Maksio z tym że on jest wrzesniowy i miał wówczas 3 miesiące..............a teraz ma 27 lat i własne dziecko........ choć pamiętam jak robilismy tamte fotografie.......... nie wiem kiedy to przeleciało........zobaczysz to będzie moment...........
Dekoracje śliczne, masz niewątpliwy talent florystyczny !

Wiem czas szybko płynie a wzrost Maksia widzę po ciągle za małych ubrankach
Mój synek ma już 3 miesiące ....a ja dalej myslę że dopiero co urodziłam
Jak zatęsknię za małym brzdącem to postaramy się o drugie narazie cierpię na nieprzespane noce ......
Czasami mam tego tak bardzo dość ...ale jak Maksio zaczyna się śmiac .....a rano zawsze zaczyna dzień od chichrania .... To zmęczenie mi szybko przechodzi
Zeta 10:14, 07 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zetka a może ty do nas dołączysz w Białce 10-12 stycznia?

Madżen to jest marzenie ściętej głowy
Zeta 10:17, 07 sty 2014

Nikita napisał(a)
O Matko Naturo, jak pięknie! Bajeczny ogród, tyle odmian, świetne kompozycje. I moje hosty ulubione…. Podziwiam ogrom pracy, którą włożyłaś – wielki szacun! Ojejku jejku napatrzeć się nie mogę…. no i jeszcze te dwa futrzaki - moje serce się raduje.
Co to za hosta w donicy razem z horti pod oknem rośnie…..ślicznota jedna…..że też jej wcześniej nie wypatrzyłam (jakiś okular potrzebny czy cuś)
I te berberysy na rabatce przy dużym kamieniu (taki leciutko żółte) – porostu rewelska.
Mały szkrab taki całuny, słodziak jeden. Mój syn urodził się 8 października (tylko kupę lat wcześniej) i wiesz mi na słowo, że będziesz miała z niego pociechę – „waga” to dobry znak.
Pozdrawiam cieplutko, będę wpadała w odwiedziny. Już odliczam dni do wiosny……

Ta hosta w donicy niestety była prezentem bez podpisu ale wiem że jest to odmiana niesamowicie pachnąca
Zapraszam zawsze do mojego ogrodu ostatnio nie jestem czesto na ogrodowisku ale mam nadzieje że niedługo się to zmieni ,,.niech tylko Maksio ureguluje sobie trochę spanie ...
No i wiosną zacznę wrzucać jakieś foty ....oby do wiosny ....nie mogę się doczekać chociaż śniegu nie ma a budleja puściła nowe listki hihihihi