Renia,tu na zdjęciu była przymiarka. Też mi się podoba to połączenie i gdzieś na pewno je zastosuję. Szałwia na zdjęciu to jakaś nn niestety. Dostałam dawno temu od znajomej i sporo jej mam. W tym roku jakoś długo kwitnie. Jeszcze jest całkiem,całkiem. Ścinam tylko co trochę przekwitające łodyżki. Nawet pąki jeszcze ma na nowe.
Ja chciałam do seslerii odmianę deep blue ale teraz jak rozglądnęłam się trochę to mam obawy czy ona nie za niska jednak.
o tak Reniu dosłownie
ja w zeszłym sezonie nei tyle ze oko z nich spuściłam lecz doslownei olalam pierwsze , drugi i trzecie sygnały że rdza już je bierze i wyglądały kiepściutko.
pinuj swoich bo masz za pięknei by coś szpeciło
No właśnie wydaje mi się, ze wygląda podobnie jak moja Może cyknę w sobotę zdjęcie i porównamy ... mam ochotę jeszcze jej dosadzić ale ponieważ nie jestem pewna odmiany pomyślałam żeby dzielić po troszku ... ewentualnie zamówię z Twojego źródła
Popieram
Jeśli tak wygląda ogród, z którego Ty Gosiu nie jesteś w pełni zadowolona to zostań przy tym co jest bo według mnie jest pięknie architektonicznie jest suuuuuper ... a te smaczki typu bardziej zadbany trawnik zdążysz dopracować