Popieram Jeśli tak wygląda ogród, z którego Ty Gosiu nie jesteś w pełni zadowolona to zostań przy tym co jest bo według mnie jest pięknie architektonicznie jest suuuuuper ... a te smaczki typu bardziej zadbany trawnik zdążysz dopracować
Gosia ale Ty jesteś konsekwentna w tych kantach nawet ognisko jest kwadratowe! bujny masz ogród trudno uwierzyć że gdzieś w Polsce jest susza u nas ciągle pada
Ale Ci się rozrosła ta jarzmianka!!! Fajnie się przenika z hortkami ... u mnie limki opanowały jarzmiankę Jak masz posadzone jarzmianki względem hortek?
Podlewasz trzcinniki? A to nie jest tak, ze one lubią sucho? I ile razy pryskałaś je na rdzę? topsinem?
Piękny masz ogród, ale tym razem o sadowarzywniku - jakie drzewa masz rozpięte na drutach:
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/146/1465623/original.jpg Co to za drzewko masz nad lezakami ?
Sprytne. Muszę swojemu taki pomysł podsunąć Weź mi przypomnij co za trawy masz wzdłuż ogrodzenia. Gracillimus i co...?
bardzo przytulnie wygląda
Gosiu a pamiętasz co pod płytami przy palenisku macie ? tzn czy na podsypce cementowej Rytla odpoczęła u Ciebie a ja się zmęczyłam, tak łapczywie zdjęcia oglądałam