Czytam, czytam Twoje słowa. Ja się troszkę ośmieliłam i napisałam "autorytarnie" niemal. Trzeba dawać sobie prawo do eksperymentowania również. Ale czasami szkoda czasu (sił etc.) na eksperymenty.
Twój ogród jest spójny. Masz bardzo wyrazistą architekturę w ogrodzie, podział i prostota roślinna ładnie podkreśla walory architektoniczne.
Ja się zachwycam liniami u Ciebie, zielenią, szarością, masą roślinną. Poziomami roślinnymi.
Takim idealnym schittem.
Tak jak Ty pilnujesz, żeby nie zostać całą kokoszką tak ja podświadomie uciekam od ogrodu wiejskiego w takim internetowym rozumieniu.
Ale, że czasami sobie człowiek pofolguje. Czemu nie? Zwłaszcza jak mąż na nocce, wino schłodzone a ogród dookoła coś tam sobie szumi.
Gosiu, jestem fanem Twojego ogrodu od momentu, kiedy wybudowałam swój dom. Spotkałam Cię na forum muratora i wiedziałam, że wyznaczasz mi mój cel.
Nie będę ochać i achać, bo miłość Twojemu zieleniakowi wyznałam już nie raz.
Ale te słowa zapiszę sobie u siebie. Jesteś nieprzeciętna!
Gosiu, szukalam tego klona ginngala u Ciebie i wyglada na to ze masz az 3 szt, zgadza sie czy to inne drzewko. Jestem zaskoczona jak szybko urosl , w wizytowce masz z 2015 chyba to doslownie nie obraz sie jeden badyl a teraz takie geste duze drzewo. Tak jest czy cos pokrecilam.
Czytalam ze ma odrosty korzeniowe , ma u Ciebie?
Ma wogole jakies wady czy zadowolona jestes w 100 %