Głosuję tak jak Ty, zdecydowanei za Grecją. Byłam trzy razy na wysoach Kanarysjskich i gdy po raz kolejny M mówi Kanary ja odpowiadam Kreta lub Rodos
Twój śnieg dzisiaj widziałam, padało mi po ciemku to białe świństwo na maskę samochodu
Na Kanarach i Portugali za bardzo wieje jak na mój gust i za zimno
Poszukaj oferty na Wysp Zielonego Przylądka - można znaleźć w cenie Kanarów a plaże jak na Dominikanie i ciepło jest zawsze
A skąd mają wziąć środki na realizację programu jeśli nie z reklam? Chyba ze będziemy płacić abonamet telewizyjny x 100?. I tak będziemy oglądać za te środki programy typu doku soap.... Np kartki z wakacji....
A mi się marzy taki "How to be a gardener" po polsku... I niech sobie lokuje Azofoska swoje produkty do woli.... Byleby dala pieniądze na realizację takiego programu.
I niech sobie będą takie programy jak "Odlotowy ogród w TTV . Dla mnie nigdy dość programów o metamorfozach ogrodowych... przecież przymusu oglądania nie ma.
U nas z roku na rok coraz wiecje lampek. Wkoło powstają nowe domu i każdy cieszy się świetami i lampkami w nowych domach
Uwielbiam adwent i uwielbiałam biegać w dzieciństwie na roraty