Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

luiza_jakubo... 20:20, 25 lis 2013

Karola nie rób jeszcze kopczyków !!.Dopiero jak temperatura będzie około -5 przez kilka dni. Ma być ciepło! Buźka.
popcorn 20:22, 25 lis 2013

Kasiu, dzięki! I tak przed weekendem się za to nie wezmę Ciemno jak jadę po Młodą, jak wracam prawie noc, musiałabym z latarką po ogródku szaleć hihi

pozdrawiam~!!!
Agacia 20:50, 25 lis 2013

Bywałam, bywałam, tylko po cichaczu
P.S. Głosuję za Teneryfą! i łatwiej będzie przekonać M: 'A pamiętasz jak było wspanialeee...?'
Madzenka 21:13, 25 lis 2013

popcarol napisał(a)
Kasiu pięknie tam jest, ale wolę do Grecji Jeśli mam wybór - Teneryfa (tam byłam) lub Grecja, wybieram Grecję Jedzenie lepsze, więcej do zwiedzania... ludzie milsi, gościnni i otwarci (lubię sobie pojechać gdzieś poza szlaki turystyczne i pochodzić po wsiach i miasteczkach); pozdrówka!!

Głosuję tak jak Ty, zdecydowanei za Grecją. Byłam trzy razy na wysoach Kanarysjskich i gdy po raz kolejny M mówi Kanary ja odpowiadam Kreta lub Rodos

Twój śnieg dzisiaj widziałam, padało mi po ciemku to białe świństwo na maskę samochodu

Na Kanarach i Portugali za bardzo wieje jak na mój gust i za zimno
Poszukaj oferty na Wysp Zielonego Przylądka - można znaleźć w cenie Kanarów a plaże jak na Dominikanie i ciepło jest zawsze
Gabriela 21:20, 25 lis 2013

A ja kocham Kanary i polecam Lanzarote - tam jest co robić i co oglądać, są piękne plaże, wulkany, ocean, klimat, Cesare Manrique i w ogóle. Jak się nie da do Włoch, to tam.
popcorn 08:27, 26 lis 2013

Agatko, problem z tym że na Teneryfie nie byłam z M hihi Więc On nie pamięta jak było wspaniale, bo Go tam nie było

Marzenko, wczoraj całe białe świństwo prawie stopniało, ale dzisiaj znowu jest leciutko biało. Na roślinkach to ładnie wygląda nawet - i tego się trzymajmy Wyspy Zielonego oglądałam, ale to daleko - więc M jest na nie :/ (nawet nie sprawdzałam czy tam się p/czemuś trzeba szczepić

Gabrysiu, na Lanzarote nie byłam, może rzeczywiście? Zobaczymy.

Ale jak pojadę to z Gabi i z moją Mamą, M się wczoraj dowiedział że od stycznia dostaje projekt, zakończenie planowane w kwietniu, ale może się przeciągnąć... więc żadne wyjazdy zagraniczne 2 tygodniowe w okolicach majowego weekendu nie wchodzą w grę No to jadę z Mamą...
A z M dopiero w wakacje gdzieś.

Buziaki, miłego dnia! Trzeba zarobić na te wyjazdy
popcorn 12:28, 26 lis 2013

Wczoraj odwiedził mnie taki gość co to za drapieżnik? bo tylko tyle wiem
Przy okazji widać resztki topniejącego śniegu...

Ostatnie pomponelle w tym roku, one bardzo długo się trzymają

Kucyki

Pączki jeżówki, która niebawem, jak sądzę, zmarznie...

miłego!!
Lylly 13:03, 26 lis 2013

Witam sąsiadkę i macham! Bardzo sympatyzuję z Twoim tematem, bo o moim ogrodzie, można powiedzieć to samo Podziwiam, jakie dorodne warzywa masz, jak Ty to robisz?
popcorn 13:06, 26 lis 2013

hej Judyto!
jak miło spotkać sąsiadkę wiosną /latem zapraszam na kawkę Warzywka? Same rosną
pozdrawiam!!

PS potem do Ciebie zajrzę, potem...
malkul 13:15, 26 lis 2013

ja też za Lanzarote tejstem nie byłam ale marzę, tylko szkoda że woda chłodna